Vandaag in Metropool

20:00 uur Zaal: Jupiler Stage
21:00 uur Zaal: Het Paradijs

Nieuw bevestigd

13/03/15

Buzzcocks

29/11/14

Radio Days - EP release

31/01/15

Bo Saris

24/01/15

Pauw - EP release

21/02/15

Afterpartees

25/04/15

Heartland Festival

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

TJHO 40 jaar toekomstmuziek
Harmoniemuziek
zaterdag 1 november 2014
Locatie: 
Jupiler Stage
Zaal open: 
19:30
Aanvang: 
20:00

Het Twents Jeugd Harmonie Orkest (TJHO) is in 1974 opgericht en bestaat nu 40 jaar. De dirigent, Gerard Neurink, is mede initiatiefnemer van de oprichting en staat nu ook al 40 jaar voor het orkest. Hij neemt op 1 november afscheid en draagt het stokje over aan Kimmy Reef.

Het TJHO is een erg vernieuwend orkest. Een concertreis naar Amerika in 1976, Denemarken en Hongarije in de jaren 80. En sinds 1994 theaterreizen naar Zuid-Frankrijk. Door de jaren heen is er samenwerking geweest met veel verschillende muzikanten, bands, koren en andere orkesten. Tot zover een beetje achtergrondinformatie.
Op 1 november vieren we het 40 jarig bestaan van het TJHO, met een concert van het jarig TJHO in het Metropool, een reünie (deze is 's middags) voor leden en oud-leden. Tijdens het concert wordt ook de dubbel-CD gepresenteerd (liedjes van 1974 tot nu staan daar op). En ook het moment dat Gerard Neurink het dirigeerstokje overdraagt aan Kimmy Reef vindt plaats.

Er zijn drie soorten tickets verkrijgbaar. Naast tickets voor het avondconcert zijn er ook tickets voor de reünie ('s middags) beschibaar. De reünieticket is inclusief buffet en 2 drankjes. Zowel de reünie als het concert bezoeken? Koop dan een combiticket. Let op: de reünietickets zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar, tot één week voor het evenement.

13:00 zaal open open / aanvang Reünie (Muziekcafé)
19:30 zaal open Concert (Jupiler Stage)
20:00 aanvang Concert


Reunie ticket
Concert ticket
Combi ticket