Vandaag in Metropool

20:30 uur Zaal: Het Paradijs

Nieuw bevestigd

29/06/14

Nile

14/06/14

Mezzoforte

19/09/14

Dewolff

08/11/14

Gers Pardoel

25/10/14

Go Back To The Zoo

06/12/14

Kensington

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Tjolk! Everything 80's
Everything 80's
vrijdag 7 maart 2014
Locatie: 
Jupiler Stage
Zaal open: 
21:00
Aanvang: 
21:00

Herken jij direct het verband tussen een potlood en een cassettebandje? Denk je bij Twix onmiddellijk onbewust aan Raider? Heeft een telefoon met draaischijf geen geheimen voor je? Ken je de Hulk nog van tv en niet uit de bioscoop? Kan je je nog herinneren dat Linda de Mol de assistente van Ron Brandsteder was? Dat Pisa en Verona hier bekend waren van tv en niet vanwege de ligging in Italie?
Dan kan het niet anders dan dat je de beruchte jaren 80 bewust hebt meegemaakt. Heb jij nog steeds warme herinneringen aan deze jaren, en dan vooral aan de muziek die er werd gedraaid? Dan mag je Tjolk Everything 80’s niet missen! Een avond lang hoor je in 2 zalen alles uit de jaren 80.

Wat Tjolk uniek maakt is de grote diversiteit aan muziek. Naast alle grote hits en artiesten is er namelijk ook aandacht voor de muziek die je niet in de hitparade hoorde maar wel in je undergrounddiscotheek. Wil je dansen op de hits van Wham, Madonna, Prince en de nummers die je misschien al vergeten was dan ga je naar de grote zaal. En ben je meer van punk, new wave, ska, neue deutsche welle, post punk en alternative dan zit je goed in de kleine zaal. Heen en weer lopen mag natuurlijk ook.

Hoe dan ook een feest der herkenning. Voor een avondje nostalgie zonder oubolligheid ben je hier op 7 maart in elk geval aan het juiste adres!Hieronder alvast een paar nummers om in de stemming te komen!