Vandaag in Metropool

21:00 uur Zaal: Jupiler Stage

Nieuw bevestigd

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Tjolk! Everything 80's
Everything 80's
zaterdag 25 oktober 2014
Locatie: 
Jupiler Stage
Zaal open: 
21:00
Aanvang: 
21:00

We keken naar The A-Team en Knight rider en op de schoolpleinen was er levendige handel in plaatjes van die series.Je brak je benen op een Lolo bal,in de bioscoop keken we naar Ghostbusters, Top Gun en Back To The Future. We deden natuurlijk nog veel meer maar je begrijpt uit bovenstaande vast dat we weer een avond terug gaan naar de jaren 80 met TJOLK! EVEYTHING 80's!

En daar draait het vooral om muziek! Om de muziek van U2, Simple Minds, Michael Jackson, Prince, Wham!, Madonna, Huey Lewis and the News, Level 42, Kim Wilde. Maar niet alleen de acts en artiesten uit de Top 40 hoor je bij Tjolk, ook het alternatieve werk van D.A.F., Talking Heads, The Smiths, New Order, Echo and the Bunnymen, Les Rita Mitsouko, The Clash, The Cult en The Cure hoor je maar dan in de kleine zaal en gedraaid van knisperend vinyl.

Tjolk is het evenement waar je als jaren 80 fan bij moet zijn! Oergezellig en met al die vrienden en bekenden van vroeger! tot de 25e dus! 

Minimumleeftijd: 18+ | Eindtijd: 03:00u