vr. 20 apr 2018
Tom McRae

Support: 

Brendan James
  • singer-songwriter

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

20:30

Aanvang: 

21:00

Muziekcafé open: 

17:00

Ongemakkelijk mooi
Sommige artiesten zijn haast pijnlijk eerlijk. In hun teksten, of in hun muziek die ook zonder overbodige opsmuk indruk maakt. Dat voelt soms een beetje ongemakkelijk, maar in het geval van Tom overheerst toch de bewondering voor stem en spel. “Een engel die de melodieën van de duivel zingt” schreef een Engelse krant ooit over hem. Zijn debuut werd in zijn geboorteland prompt genomineerd voor de prestigieuze Mercury Prize en sindsdien duurt zijn tournee eigenlijk ook. Tom is niet veel thuis. Vanavond ook niet want dan in Hengelo. Hij gaat je tot op het bot raken.Tom komt alleen.
Want Tom heeft in zijn eentje genoeg in zijn mars. Interactie met een band is leuk, maar vanavond zoekt Mcrae nadrukkelijk de interactie met de mensen die genieten van zijn muziek (zie clip hieronder!). Dat kan prima in de intimiteit van onze kleine zaal waar hij dan ook staat. Een bijzondere avond voor iedereen die hem een warm hart toedraagt. En heb je nog nooit van Tom gehoord maar hou je wel van de muziek van bijvoorbeeld Damien Rice, Villagers, I Am Kloot en Turin Brakes dan moet je snel gaan luisteren naar Tom Mcrae. Grote kans dat je het ook prachtig vindt en dan wil je dit concert zeker niet missen!

Support: Brendan James
Ook een echte liedjesmaker maar dan met een piano als weapon of choice. Misschien wat lichtvoetiger als de man die de avond afsluit maar daarom niet minder de moeite waard!


 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button