Vandaag in Metropool

20:30 uur Zaal: Jupiler Stage

Nieuw bevestigd

29/06/14

Nile

14/06/14

Mezzoforte

19/09/14

Dewolff

08/11/14

Gers Pardoel

06/12/14

Kensington

25/10/14

Go Back To The Zoo

Kies op Maand / Jaar

Weet waar je koopt

Logo Weet waar je koopt

 

Vrienden, hoed u voor de wederverkopers!
Struin je het internet af op kaarten voor zeg Brainbox of Trijntje Oosterhuis, dan kom je prijzen tegen van 50 euro en meer!

Bedrijven die de indruk wekken namens ons te opereren maar ondertussen tickets voor het drievoudige verkopen, provisies van 20,- euro vangen en er geen moeite mee hebben je valse kaarten in de maag te splitsen...

Om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om deze poenscheppers een halt toe te roepen is de VNPF, onze branchevereniging, een actie gestart onder de naam Weet waar je koopt. Voor meer info, zie http://www.weetwaarjekoopt.nl/
Dus...zoals de heren van Doe Maar al zongen:

"Laat je niet naaien" en koop je tickets alleen via officiële kanalen!"

 

Tribute2BobMarley by Rootsriders
featuring Mitchell Brunings (TVOH)
Bob Marley Tribute
zaterdag 19 april 2014
Locatie: 
Jupiler Stage
Zaal open: 
19:30
Aanvang: 
20:30

35 JAAR SURVIVAL, 30 JAAR LEGEND In 2014 is het 35 jaar geleden dat 'Survival', misschien wel Bob Marley's meest 'bewuste' plaat uit z'n carriere, werd uitgebracht. Op het album met masterpieces als So Much Trouble In The World, One Drop en Zimbabwe toont Marley zich op z'n strijdbaarst. Met deze plaat zou hij ook hebben willen afrekenen met de kritiek die er was na het verschijnen van z'n vorige album waarop vooral de liefde centraal stond.

2014 Is ook het jaar dat de verzamelaar 'Legend' 30 jaar geleden werd uitgebracht, 3 jaar na zijn dood. Het is verreweg Marley's bekendste plaat geworden en met ruim 30 miljoen verkochte exemplaren tevens het meest tastbare bewijs van zijn status als superster. Tot op de dag van vandaag worden er nog altijd meer dan 100 duizend exemplaren per jaar van verkocht. 'Legend' toont een verre van compleet overzicht van Marley's carriere, maar alle bekende klassiekers zijn er natuurlijk wel op terug te vinden.

Met Conscious Party eren Rootsriders zowel Marley's strijdbare en voor sommigen minder toegankelijke kant als ook de goed in het gehoor liggende klassiekers waarmee hij toch vooral bij het grote publiek bekend is geworden. Maar net als de 40 jaar Catch A Fire tour in 2013 creert de band een evenwicht tussen songs die - zeker nu Legend 30 jaar geleden is verschenen - niet mogen ontbreken en minder bekend werk dat zelden tot nooit door Marley zelf is uitgevoerd.