za. 03 mrt 2018
Tricklebolt

Support: 

Marius Tilly
  • rock

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

20:30

Aanvang: 

21:00

Muziekcafé open: 

17:00

De Sallandse rockformatie Tricklebolt speelde zich direct vanaf het moment van oprichting (2014) luid en duidelijk in de kijker. Met zo’n 50 optredens per jaar speelt de hardwerkende band alle poppodia en feesttenten in Overijssel en daarbuiten plat. Van menige kroeg tot dorpsfeest tot festivals als Stöppelhaene, Fields of Joy, Dauwpop, Bevrijdingsfestival Overijssel, Dicky Woodstock en Eurosonic. Ze verzorgden voorprogramma’s voor o.a. Bökkers, King of the World, DeWolff en Uriah Heep.

Op het podium ontpoppen ze zich tot een 5-koppig monster dat een verrassend rauwe stem, jankende en scheurende gitaren, gillende Hammond, steady pompende bas en stevig swingende drums combineert tot een heerlijke, vuige mix! Met hun eigen, door de sound van de 70’s geïnspireerde rocksongs, voert deze jonge band je terug naar de hoogtijdagen van Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin en Black Sabbath en The Fatal Flowers.

In januari verschijnt er nieuw werk van de mannen waar je veel van gaat horen vanavond!Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button