vr. 15 sep 2017
Whisky & Music 2017
Met o.a. Scrum & DJ minx
  • Whisky proeverij & live muziek

Locatie: 

Hele pand

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

19:30

Muziekcafé open: 

17:00
Button ticket link
FB button

Ook de tweede editie van Whisky and Music was weer een feest! Heerlijke dranken, toffe muziek en een sfeer die gezellig, laagdrempelig en gemoedelijk was. Dat zie je allemaal terug in de aftermovie hieronder. En met gepaste trots en plezier laten we je weten dat je ook volgend jaar, op 15 september 2017 in samenwerking met Whisky Weekend Twente, weer een avond bij ons terecht kan voor verwennerij van je oren en je smaakpapillen tijdens Whisky & Music 2017!

 


Whisky
Daar kunnen we kort over zijn: daar is keuze genoeg in deze avond. Van de grote merken tot de kleinste distilleerderijen, de standhouders van vandaag hebben het in het assortiment en jij kan er van proeven en de heren en dames die je proefglas volschenken kunnen er ook nog in geuren en kleuren over vertellen. En wil je je kennis over je favoriete drank nog verder bijspijkeren? Dan neem je deel aan een Masterclass van 40 minuten, die we ook dit jaar voor een kleine meerprijs aanbieden.
Veel whisky’s die je kunt proeven zijn inbegrepen in de entreeprijs. Voor een aantal exclusieve whisky’s betaal je een schappelijke bijdrage. Dat geldt ook voor de overige drankjes die je tijdens de concerten of gedurende de afterparty in het Muziekcafé aan de bar besteld.


Music
Er is maar 1 band in Nederland die zijn eigen single malt voert (Fior Cairdeas) en dat is Scrum, de band die ook de voorgaande edities van Whisky & Music tot groot plezier van vele bezoekers van een passende soundtrack heeft voorzien en dat doen ze dit jaar dus weer. De band omschrijft het eigen geluid als Single Malt Folk; een kruising tussen traditionele folk zoals die gebracht werd door bijvoorbeeld The Dubliners, maar dan geblend met het geluid van modernere vertolkers van het eeuwenoude genre als The Pogues en Mumford & Sons. Perfecte muziek om het glas bij te heffen in elk geval en heb je de band nog niet gezien laat je dan onder het genot van een fijn slokje verrassen door dit gezelschap!

In de grote zaal zorgt DJ Minx voor een fijne achtergronddeun en allemaal gedraaid van prachtig vinyl. Binnekort maken we nog twee live acts bekend, dus hou het in de gaten!


BBQ
Een hapje eten kan vanaf 17:00u op ons terras en in ons Muziekcafé, waar Ray's Cooking de BBQ aansteekt (niet bij de entreeprijs inbegrepen!).


Meer informatie
Meer info, bijvoorbeeld over het tijdschema met de speeltijden van de artiesten, volgen binnenkort. Hou deze pagina of de Metropool nieuwsbrief hiervoor in de gaten!