di. 17 okt 2017
Y&T

Support: 

Voodoo Vegas
  • hardrock

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:00

Aanvang: 

20:00

Muziekcafé open: 

17:00

“MENIKETTI IS ONE OF THE MOST UNDERRATED SINGERS ON THE FACE OF THE EARTH.”
sprak Ronnie James Dio en die kan zelf ook een aardige strot opzetten dus die wist waarover hij sprak. En hij heeft het ook gewoon bij het rechte eind. Want Meniketti wordt niet vaak genoemd wanneer er gevraagd wordt naar legendarische kelen uit de hardrock maar hij is het wel degelijk. En Y&T is sinds 1974 al een force to be reckoned with in het heavy genre. Mooi dus dat ze weer op visite komen om dat te laten horen!Still going strong
Y&T weet niet van ophouden en treedt eigenlijk non-stop de wereld rond. Het laatste studioalbum dateert dan ook al weer van 2010 maar dat zal de fans worst wezen. Want het maakt niet uit hoe oud de nummers zijn als de favorieten maar voorbij komen. Y&T heeft alle stromingen binnen de metal overleefd, zijn voorbeelden voor mega-acts als Metallica en Mötley Crue en verstaan ook de kunst van het schrijven van een powerballad. Live is de band op zijn best en dat kan je vanavond gaan zien. Spijkerbroek aan, haren los, vuisten in de lucht en gaan!

 


Support: Voodoo Vegas
Classic Rock maar dan in een wat moderner jasje. Vintage zou je het ook kunnen noemen. Maar Voodoo Vegas hoef je eigenlijk niet te omschrijven maar die moet je eigenlijk gewoon zien. De band uit Engeland speelde eerder met Joe Satriani, Glenn Hughes, The Answer en Uriah Heep en die acts nemen je niet mee op tour als je nog niet droog achter de oren bent.


 

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button