Wink Burcham

John Prine, Townes Van Zandt, Hank Williams en John Lee Hooker. Wink heeft naar ze geluisterd. Zijn mix van ouderwetse country, grass-roots folk, en Piedmont-stijl blues weet velen te bekoren. In zijn hometown Tulsa natuurlijk maar ook onze plaatselijke platenboer Johan Dollekamp is dol op de muziek van Wink. Hij was al eens bij ons op bezoek en wist in zijn eentje de zaal te boeien met enkel goede liedjes. Meer heb je soms namelijk niet nodig. Wink gebruikt alleen het meest noodzakelijke om een zaal in te pakken en dat ga je vandaag aan den lijve ondervinden op Heartland!

Twain

Sommige muziek roept direct een bepaalde plek of sfeer op. Onmiddellijk tastbaar, bij het horen van de eerste tonen heb je een beeld voor je. De muziek van Twain, ontsproten uit het getroebleerde en door depressies geteisterde brein van Mt. Davidson, roept wel heel sterk een sfeer op maar is tegelijkertijd ongrijpbaar. Wij kunnen er in elk geval niet direct de vinger op leggen en hoewel ongrijpbaar worden we wel gelijk gegrepen door de intensiteit van het repertoire en de voordracht.

Jacin Trill & Leafs

Onbepaald

Status: 

Bevestigd

De keizer van Happyland.
Jacin Trill (1998) heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: no more bad vibes. De titel van zijn tape Happyland die in September 2017 uitkwam, spreekt boekdelen. Juist als het leven tegenzit, laat de Hoornse Jacin Trill je zien dat achter elke wolk de zon schijnt. En Jacin kan het weten. Begin 2016 was Jacin vooral bezig met hiphop dance battles, toen zijn moeder ernstig ziek werd. Jacin besloot te stoppen met dansen om zijn moeder thuis te kunnen verzorgen. Een zware periode volgde, maar de positiviteit van zijn moeder hield hen beiden op de been. “Ze lacht altijd en neemt het leven zoals het is, ook met al die tegenslagen. Toen wist ik, het heeft geen zin om boos te zijn”. Die positiviteit hoor je dan ook terug in zijn werk.
Twee dagen na zijn eerste ontmoeting met producer 808milli, sluit het duo zich op voor een ‘schrijverskamp’ in de kamer van Jacin. Resultaat: de tape Happyland. Elf nummers met weinig woorden, maar des te meer positieve vibes. “Vibes zijn wat je voelt. Wat mensen dingen laat doen. Als jij een keer hardop lacht in een bus vol chagrijnige mensen, straalt jouw plezier ook op hen af. Ik ben aan één oor doof en daarom zeggen vibes mij meer dan teksten. Als ik iemand zie lachen, weet ik wassup.”Leafs
Met 16 herfsten op zak is Leafs de jongst getekende artiest op Noah's Ark ooit. Na het zien van zijn video 'Race' neemt Noah's Ark producer Ramiks de rapper uit Almere onder zijn hoede, wat het startsein markeert van een muzikaal en vriendschappelijk samenwerkingsverband. In mei 2017 verschijnt "FEALS", Leafs' volledig door Ramiks geproduceerde debuut EP met daarop het ultiem meezingbare 'Alright'. Eind 2017 volgt een tweede EP: "Adventures", met daarop o.a. de singles Mikado en Mamacita. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is "altijd blijven flexen". Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore breng, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het inernationale trap-en hiphoplandschap. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

Datum Bevestiging: 

maandag, 12 februari, 2018

Tickets voorverkoop (incl. servicekosten): 

€ 14.50

Servicekosten: 

€ 1.50

Tickets avondkassa: 

€ 16.75

Tickets vvk: 

€ 14.50

Tickets CJP: 

€ 12.00

Genre: 

  • hiphop

Locatie: 

Het Paradijs
Normaal

Zaal open: 

20:00

Datum Activiteit: 

vrijdag, 25 mei, 2018

Aanvang: 

20:30

Tijd einde activiteit: 

01:00

Gratis: 

Facebook Event: 

https://www.facebook.com/events/341799039561532/

Muziekcafé open: 

17:00

Geen Couverts: 

Volgorde: 

10

Ticketinfo Verbergen: 

Pagina's

Abonneren op Poppodium Metropool RSS