Construct
za. 02 dec 2017
Construct
VAN ANH, MARK GROOT, PROPERTY B2B TIES BRUINS
  • house & techno

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

23:00

Aanvang: 

23:00

:: CONSTRUCT IS BACK ::

Na een tijd van afwezigheid zijn we terug!
Dit keer met een andere organisatie, maar nog steeds dezelfde insteek, en, hopelijk nog steeds met jullie, lieve twentenaren ♥ 

Construct is hét technofeest in Hengelo, voor Twente, door Twente. De focus ligt op de basis: goeie platen, minimaal licht, dik geluidsysteem en jullie, het publiek!
Eerder deden namen als Tripeo, Doka en Maarten Mittendorf Construct al aan, en toen was het aan!
 

:: CONSTRUCT LINE UP  ::
 

VAN ANH
Tijdens de terugkeer van Construct halen we Amsterdam-based Van Anh naar Hengelo om de boel even op stelten te zetten. Deze dame, verantwoordelijk voor de Rotterdamse Isotoop feesten is al jarenlang een begrip in het randstedelijke nachtleven en zal op 2 december haar opwachting maken in Het Paradijs!

 

MARK GROOT
Daarnaast hebben we opkomend talent, Hengelo born and raised Mark Groot die binnenkort zijn debuut zal maken in het legendarische Tresor Berlijn en tevens zijn eerste release op niets minder dan Juan Sanchez’ FORMAT Records verwacht.


PROPERTY B2B TIES BRUINS

Property en Ties Bruins zijn organisator en residents van Construct. Hun doel is om muziek, artiesten en sfeer naar Metropool te brengen die ze zelf graag terugzien in een feest. Na de organisatie over te hebben genomen hebben ze er meer zin in dan ooit. Hun sound: diep en energiek; steeds opzoek naar de volgende beat.

 

FB button