za. 17 mrt 2018
Maan
  • pop

Status Programma Detail

UITVERKOCHT

Locatie: 

Jupiler Stage

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Maan de Steenwinkel
Alleen de naam al spreekt tot de verbeelding. En alleen haar voornaam is inmiddels voldoende. Noem haar naam en 80% van Nederland weet wie je bedoeld. Maan, winnares van The Voice Of Holland. Maan van Dance Dance Dance. Niet van de buis te meppen. Maar vanavond zie je Maan de zangeres. Van hits welteverstaan. Zoals deze.De Nederlandse Beyoncé?
Zo ver is het nog niet, maar Maan loopt over van ambitie, heeft een geweldige strot en wie haar verrichtingen in het eerder genoemde Dance Dance Dance heeft gevolgd weet inmiddels ook dat ze beter danst dan welke zangeres in Nederland ook. Het feit dat ze ook Nederlandse topproducers weet te strikken (Hardwell, Jack $hirak) pleit ook voor haar. Eigenlijk kent de 20 jarige zangeres binnen Nederland en België nu al geen gelijke meer. Maan is de “whole package”.

En nu de clubs!
Maan was al te zien in Ahoy, de Afas en zo ongeveer elke andere grote zaal in Nederland maar dan altijd als onderdeel van een show. Nu gaat ze met band de Nederlandse zalen in. “Het wordt de eerste keer dat mensen echt kaartjes voor míj kopen”, kijkt Maan uit naar haar tour. “Ik ben zo benieuwd of de energie anders gaat zijn. Tot nu toe wist ik nooit of mensen echt voor mij komen, dan wel. Hopelijk kennen ze mijn liedjes dan een beetje!” Wij denken van wel. En als je denkt dat ze alleen up-tempo kan dan heb je Someone That I Never Knew nog niet gehoord. Luisteren kan hieronder, live meemaken kan op 17 maart!


 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button