do. 07 jun 2018
Camel
Playing Moonmadness in its intirety + other classic tracks                                     
  • progressieve rock

Locatie: 

Jupiler Stage, Hengelo
Industrieplein 10

Zaal open: 

19:30

Aanvang: 

20:30

Muziekcafé open: 

17:00

Geen hits, wel fans.
En trouwe fans, wereldwijd. En Camel is misschien niet eens echt meer een band maar meer een project. De bandnaam staat voor kwaliteit, en sinds begin jaren 70 wordt er telkens weer reikhalzend uitgekeken naar werk en liveshows van Camel. Andrew Latimer is in al die jaren eigenlijk de enige constante in de band. De bezettingen wisselen met regelmaat, maar het hoge niveau is constant.Deze avond staat het album Moonmadness, dat in zijn geheel voorbij komt, centraal. Daarnaast speelt de band nog enkele andere stukken uit het omvangrijke ouevre.

Weer terug sinds 2013.
Camel had er toen al lang een afscheidstournee opzitten waar in 2010 een dvd van verschijnt. Maar die opnames waren dus van de tournee uit 2003. In de periode die volgt is het stil rondom Camel, mede vanwege de strijd tegeb kanker die Latimer aangaat. Inmiddels speelt de band dus weer volop en kunnen liefhebbers van progressieve rock weer genieten van de kunsten van deze buitengewone band. Het neusje van de zalm op het gebied van Prog vanavond in Hengelo!

Camel 2018 bestaat uit: Denis Clement, Colin Bass, Pete Jones en Andrew Latimer.

 


Vip tickets
Voor dit concert zijn VIP tickets verkrijgbaar via de reguliere ticketlink. Met het VIP ticket heb je een meet & greet en fotomoment, een gesigneerde foto en een souvenir laminaat.
 

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button