vr. 09 feb 2018
The Overslept

Support: 

Too Many Outs
  • pop / rock

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

20:00

Aanvang: 

21:00

Muziekcafé open: 

17:00

The Overslept is een Nederlandse pop rock band uit mediahoofdstad Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal – allen destijds actief in de alternatieve skate scene – besluit in 2014 hun krachten te bundelen met het voornemen old school pop punk nieuw leven in de blazen door het genre te combineren met elementen uit de 80’s en hedendaagse rockmuziek. Het resultaat is frisse popmuziek met een stevige lading. Live staat The Overslept als een huis, met tonnen energie en een stoere uitstraling, terwijl het repertoire tegelijkertijd een pop-minded publiek aanspreekt. Single stolen car heb je ongetwijfeld op de radio voorbij horen komen.Meters maken.
The Overslept maakt ze met zevenmijlslaarzen. Sinds 2014 verschijnen er Ep's en een debuut en wordt er heel veel live gespeeld. In supports van o.m. Simple Plan, Set It Off en Against The Current en ook de aftershow voor Panic! At The Disco in de toen nog HMH komt voor de rekening van de band. The Overslept is vanavond gewoon de headliner, grossiert in aanstekelijke maar volwassen pop-punk en laat je horen waarom je niet meer om ze heen kan!Support: Too Many Outs
Dit viertal uit Geesteren verkocht Het Paradijs uit toen ze begin vorig jaar hun album presenteerden. Die album presentatie werd dus verplaatst naar de grote zaal van Metropool. Vanavond dus alsnog het debuut in Het Paradijs voor de mannen! De songs van Too Many Outs hebben een grote diversiteit met invloeden vanuit rock, punk, grunge en hier en daar een snufje rap en reggae. De tien nummers op het album hebben een verrassende opbouw waarbij mooie ingehouden melodieuze delen worden afgewisseld met een stuwende beat, ruige gitaren en rauwe zang.


 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button