vr. 02 mrt 2018
Témé Tan
  • wereldmuziek

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

20:30

Aanvang: 

21:00

Muziekcafé open: 

17:00

Mano Negra meets Stromae meets Amadou & Mariam meets...
En zelfs dat dekt de lading eigenlijk niet maar het geeft je wel een idee waar je het een beetje moet zoeken als je nog nooit iets van Témé Tan hebt gehoord. Breng daar trouwens maar gelijk verandering in hieronder en lees dan verder. Snap je gelijk wat we met die vreemde vergelijking hierboven proberen uit te leggen.Tanguy Haesevoets
Zo heet deze muzikant eigenlijk. Zijn roots liggen zowel in Brussel als in Kinshassa, Congo en daarnaast verblijft hij tijdens zijn studies in Zuid-Amerika en Japan. Op elk continent wordt hij gegrepen door de aldaar heersende muzikale mores, en als hij dan ook nog eens een optreden van Beastie Boys ziet is het hek van de dam. Témé Tan ontstaat, en hij maakt zich enkele instrumenten meester. Hij trekt lijntjes van congotronic naar hiphop naar bossa nova naar tropicalia naar Japanse pop en de verbinding van al deze lijnen vormen zijn muzikale pallet waarvan hij naar hartenlust mengt en mixt. Wereldmuziek? Zo noemen we het maar even voor het gemaak, maar dat vindt Téme een raar begrip. Muziek is universeel en grenzeloos en dat laat hij als geen ander aan je horen op 2 maart.

 

Metropool & The Daily Indie!

Indie-liefhebbers komen door deze samenwerking zeker aan hun trekken. Vanaf beide kanalen kun je de samenwerking tegenkomen in de vorm van acties, interviews, artikelen over verschillende indie acts! Leden van The Daily Indie kunnen met een kortingscode voor een mooi prijsje naar het concert.

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button