vr. 01 dec 2017
Navarone

Support: 

Storksky
  • rock

Locatie: 

Het Paradijs

Zaal open: 

20:30

Aanvang: 

21:00

Muziekcafé open: 

17:00

The best support we’ve ever had.
Aldus Uriah Heep, en geloof ons, die band heeft nogal wat supports gehad. Navarone komt vanavond trouwens gewoon als hoofdact naar Hengelo en na optredens op onder meer Zwarte Cross, Paaspop, Sziget, Paradiso, Vera, Doornroosje en Metropool kan je ervan uitgaan dat je een dikke show voor je snufferd krijgt want aan ervaring geen gebrek. Aan goed materiaal ook niet. “Snake” laat prima horen waar deze band toe in staat is en dat is veel.70’s rock, grunge met een Queen feel.
De sound van Navarone heeft vele vaders. Tuurlijk, de link met seventies rock is snel gemaakt want de riffs staan als een huis. Maar de leden hebben ook zeker geluisterd naar modernere rockvarianten en niet te vergeten Queen. Het stemgeluid van zanger Merijn van Haren  lijkt er op en een aantal leden van de band is ook actief in The Dutch Queen Tribute. Maar vanavond hoor je Navarone: een band die het beste uit 5 decennia rock pakt en daar haar eigen geluid uit distilleert. Nieuwe plaat Oscillation vangt de veelzijdigheid van de band perfect en Navarone klinkt meer gefocust dan ooit. Een geluid dat helemaal van nu is, soms zelf speels aanvoelt, en dat je vanavond omver blaast want live dondert Navarone harder dan de kanonnen van….

 


Support: Skorsky
Loeiharde alternative rock. Zijn QOTSA, Them Crooked Vultures en Jack White in je platenkastje aanwezig dan pak je deze band vanavond beter even mee!


 

 

Vooraf een hapje eten in ons Muziekcafé? 

Dat kan! Bekijk hier de menukaart van de huidige maand.

Couverts online reserveren in Metropool Muziekcafé Hengelo
 

FB button