Vacatures

Vacatures
 

1. Vacature Raad van Toezicht Poppodium Twente

De Raad van Toezicht zoekt drie nieuwe leden

De Raad van Toezicht van PPT heeft tot taak toezicht te houden op het bestuur van PPT. In de statuten van PPT zijn taken verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de Raad van Toezicht vastgelegd.  De raad is verantwoordelijk voor de kwaliteit van zijn eigen functioneren. Bij de uitvoering van de taken richt zij zich naar de principes van de Governance Code Cultuur. Klik hier voor de volledige vacature.

 

 

Vacatures voor stage
 

1. Stagiair Secretaresse / Directiesecretaresse / Managementassistent (Niv. 4)

Poppodium Metropool is voor de periode sep 2018 - juli 2019 op zoek naar een stagiair t.a.v. het office management, ter ondersteuning van de afdelingen directie en MT (fulltime).

Je motivatie en cv ontvangen we graag per e-mail (guido@metropool.nl).

 

2. Stagiair Grafisch Vormgever / DTP / Mediavormgever

Poppodium Metropool is voor de periode jan 2019 - juli 2019 op zoek naar een stagiair grafisch vormgever, ter ondersteuning van de afdeling Marketing & publiciteit (fulltime).

Je motivatie en cv ontvangen we graag per e-mail (steven@metropool.nl).

 

3. Metropool zoekt per direct verspreiders

Poppodium Metropool zoekt verspreiders / visitekaartjes ter versterking van ons Promotieteam. Je werkt slechts één dagdeel in de maand en ontvangt hier 5 vrijkaarten van Metropool activiteiten voor terug, die je vrij kunt inzetten. Verspreidingswerkzaamheden kun je alleen vervullen, maar in duo's mag ook!

Interesse? Mail naar steven@metropool.nl.

4. Stagiair(e) afdeling Techniek / Productie / Backstage

Poppodium Metropool is voor de periode sep 2018 - juli 2019 op zoek naar stagiaires voor de afdeling theatertechniek en productie. De duur van de stage mag variëren, met een minimum van 10 weken. Relevante studies zijn bijvoorbeeld Podium- en Evenemententechniek en Ondernemend Artiest aan het ROC, en de in het verlengde liggende Deltion College en Herman Brood academie opleidingen. Eisen zijn beschikbaarheid in de weekenden, 18+ en eigen vervoer (de mogelijkheid hebben om onafhankelijk van openbaar vervoer thuis te kunnen komen). Andersoortige opleiding of motivatie is bespreekbaar.

Je motivatie en cv ontvangen we graag per e-mail (michiel@metropool.nl).

 

5. Stagiaires afdeling Facilitair / Horeca / Hospitality

Poppodium Metropool is voor de periode sep 2018 - juli 2019 op zoek naar stagiaires voor de afdeling facilitair en horeca. De duur van de stage mag variëren, met een minimum van 10 weken. Relevante studies zijn bijvoorbeeld Facilitair Leidinggevende / medewerker, opleiding Gastheer / Gastvrouw / Bediening / Hospitality. Eisen zijn beschikbaarheid in de weekenden, 18+ en eigen vervoer (de mogelijkheid hebben om onafhankelijk van openbaar vervoer thuis te kunnen komen). Andersoortige opleiding of motivatie is bespreekbaar.

Je motivatie en cv ontvangen we graag per e-mail (michiel@metropool.nl).
 

6. Stagiair Cultuureducatie/ Talentontwikkeling 
Poppodium Metropool is voor de periode aug sep 2018 - juli 2019 (of langer) op zoek naar een stagiair, ter ondersteuning van de afdeling Cultuureducatie/ Talentontwikkeling (24 tot 36 uur). Minimaal MBO niv.3.

Voor vragen of verdere info, mail naar adri@metropool.nl.  

 

Poppodium Metropool is een erkend leerbedrijf
GOC | Calibris | Savantis | ECABO