Menu
Armored Saint
02
vr nov

Armored Saint

support: Lovell's Blade

2
vr nov
Armored Saint
support: Lovell's Blade

Loepzuivere vocalen, koortjes, om de haverklap een gitaarsolo, wisselende tempo’s, stuwende baslijnen en drums en duellerende gitaren. Het komt allemaal terug in het klassieke heavy metal geluid van Armored Saint en als je een beetje geluk hebt vaak ook nog in één nummer.

Armored Saint, bestaande uit John Bush, Joey Vera, Jeff Duncan en de Sandoval broers begon in 1982 en veel succes in de jaren ‘80 met de titelloze EP en de eerste drie studioalbums. Toen gitarist Dave Prichard overleed in 1990 werd het stil rondom de band. Zo stil zelfs dat de band uit elkaar ging nadat zanger John gekozen werd als nieuwe vocalist van thrashmetalband Anthrax.

In 1999 besloten John Bush en Joey Vera Armored Saint weer in leven te roepen en sindsdien staat de heavymetal formatie weer op de internationale podia te vlammen!

Support: Lovell’s Blade

Heerlijke support vanavond, zeker voor de bezoekers die al een tijdje meelopen in de metal scene want die kennen ongetwijfeld Picture nog. En in Lovell’s Blade zitten de nodige leden die vroeger speelden in deze voor Nederlandse begrippen vrij legendarische hardrockband. De naam van de band verwijst natuurlijk subtiel naar de zanger van beide bands, Pete Lovell. Met zijn oude Picture bandmaten Mike Ferguson en Andre Wullems aangevuld met Patrick Velis en Noel van Eersel heb je een band met een bak ervaring en dat hoor je dus gelijk op debuut Stone Cold Steel. Daar hoor je hieronder de single van en ijzer moet je smeden als het heet is, dus aan een opvolger wordt as we speak gewerkt. Voor sommigen een eerste, en voor vele liefhebbers een hernieuwde kennismaking met deze heren die in beide gevallen zeker aangenaam zal zijn!

02
vr nov
Armored Saint
support: Lovell's Blade

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!