Menu
Bards of Valor - Album release
05
vr jul

Bards of Valor - Album release

+ Pandora's Key

5
vr jul
Bards of Valor - Album release
+ Pandora's Key

Bards of Valor
De Twentse folk metal band Bards of Valor schrijft niet zozeer over liefdesverhalen of over politiek, maar over datgene wat hen allen zo interesseert: Vikingen, veldslagen en drank.
Zet je schrap voor een muzikale reis door de tijd, waarin je binnenstapt in de taveerne van een klein kuststadje waarvan de inwoners nog niets weten van de aanstaande belegering van de vijand.

Bards of Valor wint publiek met liedjes die op de rand van metal en rock balanceren en getypeerd worden door de folk-invloeden en pakkende melodieën. En nu is het tijd voor het debuutalbum “A Tale of Hope & Ruin” dat vandaag zal verschijnen!

Bij deze alvast de single 'Drinking Song', zodat je tekst vast uit je hoofd kan leren.

Pandora’s Key
Op Pandora’s Key plak je niet zo makkelijk een label. Als we dat dan toch doen, komen we op symfonische metal uit. In 2016 bracht de band haar eerste EP ‘Prometheus Promise’ dat zowel nationaal als internationaal goed is ontvangen.
De band vertelt verhalen over mythes en legendes uit verschillende culturen en tijden. Ze nemen je mee op avontuur langs verschillende goden, sterfelijken en alles daartussen. Op dit moment werken ze hard aan nieuw materiaal maar zijn ze uiteraard net zo graag als wij van de partij bij de album release van Bards of Valor!

05
vr jul
Bards of Valor - Album release
+ Pandora's Key

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool t/m 1 september gesloten

Wegens de landelijke maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan, is Metropool t/m 1 september gesloten

Lees meer