Menu
Ben Miller Band
09
do apr

Ben Miller Band

Traditionele blues, country en bluegrass op zelf in elkaar gezette instrumenten

Support: Jerry Leger & The Situation
9
do apr
Ben Miller Band
Traditionele blues, country en bluegrass op zelf in elkaar gezette instrumenten
Support: Jerry Leger & The Situation

Toen wij One More Time vorig jaar ongezien voor het eerst hoorden dachten we eerst dat we naar een nieuw nummer van The Black Keys zaten te luisteren. Het was echter The Ben Miller Band en die hadden we nota bene al eens op visite gehad. De single kwam van Choke Cherry Tree, de derde plaat van het combo. Het is gelijk de meest veelzijdige release van het gezelschap dat zich toch al niet aan muzikale conventies hield.Choke Cherry Tree is daarmee een logische nieuwe stap voor de band. Traditionele blues, country en bluegrass blijven de basis vormen voor de songs van Ben maar door de rijke productie van de plaat worden de traditionele grenzen aanzienlijk opgerekt. Het typische groepsgeluid blijft echter gewaarborgd mede door het feit dat The Ben Miller Band gebruik blijft maken van instrumenten die ze zelf in elkaar hebben gezet. Wat ook is gebleven is de kwaliteit van de live optredens en de intensiteit ervan. Dat hebben we in 2017 al mogen ervaren en in 2020 kunnen we weer genieten van dit bonte gezelschap. Hou jij zowel van Seasick Steve, C.W. Stoneking, The Hackensaw Boys, The Decemberists en The Black Keys dan luister je hiernaast via Spotify naar Choke Cherry Tree en kom je op 9 april mee genieten in Hengelo!Support: Jerry Leger & the Situation
"Jerry Leger has that spark in him that all the great songwriters have. He's the real deal." - Ron Sexsmith. Wij gaan niet in discussie met een man als Ron Sexsmith. Wij zijn het volmondig eens met Ron. Jerry Leger is misschien wel de beste Canadese singer/songwriter van dit moment en samen met zijn band The Situation levert hij de ene na de andere prachtplaat af – Roots met een fijne dosis powerpop in de mix. Ook de productie van dit album is weer in handen van Cowboy Junkie Michael Timmins. Dan weten liefhebbers eigenlijk wel genoeg. Luister Time Out For Tomorrow en de voorgaande albums van Jerry Leger en je weet dat je dit vanavond heel graag wil gaan zien!

09
do apr
Ben Miller Band
Traditionele blues, country en bluegrass op zelf in elkaar gezette instrumenten
Support: Jerry Leger & The Situation

€18,75 (vvk)

Avondkassa € 20,00

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie
Tafel reserveren

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool & Spotify made love...

De Metropool agenda heeft iets nieuws! Koppel je Spotify en bekijk een persoonlijke agenda met alleen de concerten en dansfeestjes die matchen met jouw muzieksmaak.

Probeer het zelf!