Menu
Billy Cobham (Gecanceld)
13
wo mei

Billy Cobham (Gecanceld)

Legendarische drummer omringd door een topband

13
wo mei
Billy Cobham (Gecanceld)
Legendarische drummer omringd door een topband

Beste bezoeker,

Dit evenement is helaas gecanceld, vanwege de landelijke maatregelen door de overheid en het RIVM, in verband met het Corona virus. Wij kunnen helaas niet anders dan ons beroepen op overmacht.

In de tussentijd doen wij ons uiterste best om voor elke show een vervangende datum te vinden. Dat lukt tot nu toe best goed, echter is bij dit concert helaas onzeker of er binnen een redelijke termijn een vervangende datum komt. Vanwege de drukte door de vele verplaatsingen van events, is het op dit moment nog niet mogelijk om restitutie aan te vragen. Wij vragen je om begrip voor deze situatie. Zodra er meer nieuws is over restitutie, zetten wij dit op onze website.

Wij willen je danken voor je geduld en begrip.
Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,
Team Metropool

Billy Cobham is te horen op ruim 400 albums een prestatie op zich. Eind jaren 60 begin jaren 70 begint hij naam te maken als drummer bij onder andere George Benson, The Horace Silver Quintet en Miles Davis. Vanaf 1971 is hij naast zijn los-vast werkzaamheden permanent lid van The Mahavishnu Orchestra en in die hoedanigheid steelt hij met zijn spectaculaire spel de harten van miljoenen jazz en fusion liefhebbers.

Ook na ruim 50 jaar speelt Billy nog graag op het podium en in de studio. In februari verschijnt er een nieuw album getiteld Tierra del Fuego. Het tekent deze muzikant die er niet voor kiest om op zijn lauweren te rusten maar juist wil blijven creëren en de podia blijft opzoeken. Omringd door een topband gaat hij deze avond laten zien dat hij zijn legendarische status nog steeds met gemak waarmaakt!

BILLY COBHAM’ S CULTURE MIX:
Billy Cobham – drums
Steve Hamilton – keyboards
Michael Mondesir – bass
David Dunsmuir – guitar
Camélia Ben Naceur – keyboards13
wo mei
Billy Cobham (Gecanceld)
Legendarische drummer omringd door een topband

€29,75(vvk)

Avondkassa € 32,50

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool t/m 1 juni gesloten

Wegens de landelijke maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan, is Metropool t/m 1 juni gesloten

Lees meer