Menu
Bløf
Uitverkocht
08
za sep

Bløf

Metropool Open Air

8
za sep
Bløf
Metropool Open Air
Uitverkocht
Zeg je “Hertme” dan zeg je “Bløf”.

Sinds de start van de samenwerking tussen Metropool en het Openluchttheater in Hertme hebben de Zeeuwen elk jaar gespeeld tijdens Metropool Open Air. Er zijn maar weinig bands die in staat zijn om het theater tot de nok toe te vullen maar Bløf flikt het kunstje moeiteloos. En ieder jaar geeft de band aan graag terug te komen naar het mooiste openluchttheater van Overijssel en ook de bezoekers zien de band graag weer. Een lustrum bovendien, voor zowel de band als voor Metropool Open Air, en hoe kan je dit dan beter vieren dan met de band waamee het allemaal is begonnen. Dubbelfeest dus op 8 september!

Graag gezien in het Oosten des lands!

Ook in Hengelo hebben we de band inmiddels dan 3 keer op visite gehad. Alle concerten tot nu toe waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Het onderstreept de populariteit van de band die ook landelijk zaal na zaal uitverkoopt en jaarlijks eigenhandig een succesvol festival organiseert. Aan repertoire geen gebrek want inmiddels heeft Bløf een groot aantal succesvolle schijven uitgebracht. En die worden vanavond gespeeld!Kom deze topband dus bekijken op een van de mooiste concertlocaties van Nederland!

Support: Micah & Julia

Dit jonge, Zwolse duo heeft een drukke zomer achter de rug met optredens op het bevrijdingsfestival, koningsdagfestival, voorprogramma’s ‘De Wilde Deerne’ en Douwe Bob, de landelijke Kunstbendefinale die ze wonnen, Lowlands, het Bamfestival, de Uitmarkt en vele andere optredens her en der in het land.

Ze sluiten hun zomerseizoen af met een support voor Bløf! Met z´n tweetjes; intiem, poëtisch en twee-stemmig, met ontroerende rake liedjes.

Ik ben erbij! Hoe kom ik daar?

Tja dat hangt er natuurlijk een beetje vanaf waar je vandaan komt. Voor de mensen die met de auto willen komen, klik hier voor de locatie van Openluchttheater Hertme. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Het Openluchttheater rekent €3,- parkeerkosten.

Reis je met het openbaar vervoer? Tussen het station van Borne en het Openluchttheater Hertme rijden pendelbusjes van Taxi Konink. De kosten voor een retourticket bedragen 5 euro, bij een minimale bezetting van 3 personen. Om hiervoor te reserveren kun je een mailtje sturen naar info@taxikonink.nl of bellen: 074 2661371

De laatste trein richting Zwolle vertrekt om 23:51 uur en voor de richting Enschede om 00:38 uur.

En wil je ter plekke overnachten, op loopafstand bevindt zich het prachtige Hotel Jachtlust en ook bij mini-camping De Köller kan je terecht. Voor meer informatie over overnachten in Hertme klik je op de linkjes. 

Consumpties: PIN / cash

Drankjes aan de bars kun je zowel met contant geld als per PIN betalen (Metropool munten zijn niet geldig), per bar is er 1 pinautomaat aanwezig.
Versnaperingen bij Ray's Cooking' s food stand kunnen uitsluitend contant worden afgerekend.

Oordoppen

Tijdens Metropool Open Air wordt er muziek op volume geproduceerd. Ter bescherming van het gehoor zijn er goede oordoppen verkrijgbaar bij de entreekassa (€3,- per setje).

Fotograferen / film

Professionele camera’s zijn uitsluitend toegestaan op persaccreditatie (kassa@metropool.nl). Filmen is niet toegestaan.

08
za sep
Bløf
Metropool Open Air

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!