Menu
Body & Soul - Album release
23
zo feb

Body & Soul - Album release

In de Lift

Support: Merlin Waves
23
zo feb
Body & Soul - Album release
In de Lift
Support: Merlin Waves

Body & Soul
Het jaar 2020 belooft een bijzonder jaar voor het Enschedese muzikale duo “Body & Soul”. Zoals een pasgeboren kind negen lange maanden op zich laat wachten, zo kan een kersvers album ook als een enorme bevalling voelen. Maar vandaag zal het zich laten zien en horen: “No Turning Back”!

Body & Soul – zanger Mark Stouwdam en gitarist Peter Schilmöller – zijn al heel wat jaren muzikale ‘soulmates’. Aanvankelijk als duo dat covers bracht en later als duo dat eigen muziek ging schrijven, wat resulteerde in hun eerste EP “That Is What We Do”

De formatie wordt in binnen- en buitenland graag beluisterd door een breed publiek. Of ze nu, zoals oorspronkelijk, met z’n tweeën op de bühne staan of aangevuld met een aantal goede muzikanten, het publiek wordt altijd verrast door de indringende wijze waarop de muziek van Body & Soul binnenkomt.

Het werd dus hoog tijd voor een nieuwe release, dit keer in de vorm van een album met twaalf tracks. Een cd met songs binnen verschillende genres (pop, soul, latin, rock…), stuk voor stuk persoonlijke verhalen, herkenbaar en meeslepend. En dit zal op vandaag voor het eerst gepresenteerd worden. Samen met een aantal gastmuzikanten (Matthijs van Noort – keyboards, Frans Vollink – basgitaar, Peter Weissink – drums) die ook op de cd hebben meegespeeld, zullen Body & Soul live stukken van de cd ten gehore brengen en u meenemen in de reis die dit album heeft afgelegd.

No Turning Back…


Merlin Waves
Merlin is een Folk Rock singer-songwriter uit Duitsland. De combinatie van haar prachtige stem en haar speelwijze op de piano en gitaar, creëert een onvergetelijke sound dat gepaard gaat met unieke harmonieën en krachtige teksten. Geïnspireerd door haar ouders band (Quiet Folk & Mulligan) en haar vaders platencollectie, begon Merlin als tiener met het schrijven vaan haar eigen liedjes. Op haar 18e volgde ze een muziekopleiding in Hamburg. 
Haar debuutalbum "Mermaid Soul" volgde in 2017 en in 2018 kwam ze met haar tweede album "Seed Of The Soul" 

23
zo feb
Body & Soul - Album release
In de Lift
Support: Merlin Waves

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool t/m 1 juni gesloten

Wegens de landelijke maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan, is Metropool t/m 1 juni gesloten

Lees meer