Menu
19
za jan

Boef

19
za jan
Boef

Het concert van Boef in Enschede wordt verplaatst naar 19 januari. De opnames van zijn nieuwe album hebben vertraging opgelopen en Boef wil graag nieuwe muziek aan zijn fans laten horen tijdens de tour.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor het concert van 19 januari. Verhinderd? Dan kan je tot 6 oktober je kaarten retourneren aan de kassa van Metropool in Hengelo.

Onze excuses voor eventuele ongemakken.

Boef behoeft geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuutEP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016.

Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube-kanaal met 450.000 volgers en honderduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum ‘Slaapte-kort’ in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij honderd mil-joen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de albumrelease.

En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij platina en/of meervoudig platina en de music video van zijn track ‘Habiba’ werd met 40 miljoen views de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Met wat geluk is dit alles een voorbode op wat nog komen gaat en zal deze deugniet in de komende tijd nog veel meer muzikale streken uithalen.19
za jan
Boef

€17,50(vvk)

Avondkassa € 19,75

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!