Menu
Booster Festival 2021
Gratis!
10
za apr

Booster Festival 2021

De plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt

10
za apr
Booster Festival 2021
De plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt
Gratis!

Beste bezoeker,

Vanwege de landelijke maatregelen door de overheid en het RIVM, in verband met het Coronavirus, zijn alle Metropool activiteiten tot 1 juni 2020 opgeschort. Wij kunnen helaas niet anders dan ons beroepen op overmacht.

Het goede nieuws is dat deze show met succes is verplaatst en dat gekochte kaarten gewoon geldig blijven! We hopen je dan ook van ganser harte te mogen verwelkomen op de nieuwe datum!

Klik hier voor meer informatie rondom de huidige ontwikkelingen.
 
Wij willen je danken voor je geduld en begrip.
Blijf gezond en hopelijk tot snel!
 
Met vriendelijke groet,
Team Metropool

De plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek vindt in 2020 weer plaats. Op de 4e van april staat het centrum van Enschede in het teken van de zevende editie van Booster. Met overdag de ‘Conference’ en ‘s avonds het drukbezochte ‘Showcasefestival’!

Op 10 april komt de crème de la crème van de Nederlandse popmuziek naar Enschede voor de Muzikantendag, Conferentie en ’s avonds het Showcasefestival! Op de conferentie zullen bezoekers uit de lokale én landelijke muziekindustrie aanwezig zijn. Muziekprogrammeurs van radiostation NPO 3FM, boekers van grote festivals/podia en managers lopen in het wild rond op zoek naar nieuwe artiesten om mee te werken. 

Conference
Muzikanten uit heel Nederland komen naar de conference van Booster, met workshops, seminars en demospreekuren op het programma. Talentenscouts zijn er om kennis te maken met je muziek, mee te netwerken en om kennis van op te doen. Tussen de talentenscouts zitten professionals uit de Nederlandse pop-industrie: boekers, managers, programmeurs en producers etc. Het dagprogramma wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel waar acts de kans krijgen om met alle aanwezigen door te praten.

Showcasefestival
’s Avonds staan de acts -die wellicht met een paar jaar de grote podia bestormen –in het centrum van Enschede. Hier staat het talent wat hard aan de weg timmert en een belofte is vanuit het oosten van het land. Acts die voorheen op Booster speelden: Jeangu Macrooy, Mr. Weazley, Tricklebolt, Lovers & Lions, A Mili en No Wow.

Popprijs Overijssel
Tijdens Booster Festival wordt tevens de Overijsselse Popprijs uitgereikt. Afgelopen jaren werden deze gewonnen door onder andere: Snelle, the Cool Quest en Jeangu Macrooy.

De Booster showcases zijn gratis toegankelijk. De entree voor de conference in ArtEZ is €7,50

Voor meer informatie: www.boosterfestival.nl

10
za apr
Booster Festival 2021
De plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt

Gratis!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!