Menu
Dool
do 07 apr 2022
Uitverkocht
Dool
Band rondom Raven van Dorst speelt donkere rock die je bij de strot grijpt en niet meer loslaat
Support: Modder

Nieuwe single!Nieuw werk van Dool! Daar zijn we enthousiast over want als die plaat maar half zo goed zou zijn als het debuut uit 2017 (Here Now, There Then) dan zouden wij het nog betitelen als een meesterwerk. Inderdaad, wij zijn fan van de donkere rock van dit gezelschap met Raven van Dorst. Wij zijn niet de enige fans want het alom bejubelde debuut wordt gevolgd door een zegetocht langs alle Europese podia en festivals. Dool heerst.Oh ja. Dat nieuwe werk verschijnt dus in april 2020. Eerder dit jaar bracht de band een EP uit met een prachtige bewerking van Killing Joke’s Love Like Blood. Wij wachten in spanning af en ondertussen doden we de tijd gewoon door dat verpletterende eerste plaat nog eens op repeat te zetten.


Support: Modder
Met de deur in huis vallen? Modder sloopt gewoon gelijk je hele voorgevel met hun eerste single vol riffs die binnenkomen als een sloopkogel. ‘Mudslinger’ klokt gelijk 21 minuten en Modder, dat dan nog bestaat uit de vrienden Mathlovsky en Gregory Simons en doet denken aan Sleep en Meshuggah.

Na deze release voegen basgitarist Maurice van der Es, gitarist Maxime Rouquart en synthesizergeweldenaar Simon Felix zich bij Modder voor nog meer sonisch geweld. Samen slingeren ze vervolgens een halsbrekend debuut uit de mouw waarop klassieke stoner, doom en sludge wordt geïnjecteerd met industrial. Modder kan in één adem genoemd worden met grootheden als Godflesh en Bongripper. Deze mannen gaan vanavond als support van Dool heel veel vrienden en vriendinnen maken. Kom op tijd en slacht je spaarvarken maar vast om die merchstand van ze leeg te kopen!

do 07 apr 2022
Uitverkocht
Dool
Band rondom Raven van Dorst speelt donkere rock die je bij de strot grijpt en niet meer loslaat
Support: Modder

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!