Menu
Net bevestigd
05
vr nov

Feuerengel

05
vr nov
Feuerengel
Net bevestigd

Al meer dan 20 jaar eert Feuerengel hun voorbeelden Rammstein. Dat doen ze zo uitzonderlijk goed dat Feuerengel tot 2 keer toe geboekt is door Rammstein zelf. Een groter compliment kan je niet krijgen en er is voor zover wij weten geen enkele tribute act die zo nadrukkelijk de zegen heeft mogen ontvangen van de oorspronkelijke bedenkers van een genre op zich.

Feuerengel stelt dan ook alles in het werk om een show te brengen die het origineel daadwerkelijk eer aan doet. Showelementen worden minutieus nagebouwd, de band heeft eigen pyro technici in huis en kunnen inmiddels ook zelf een aardig woordje meepraten over alles wat met vuur te maken heeft en niet onbelangrijk; Feuerengel bestaat uit rasmuzikanten.

Feuerengel schept een perfecte illusie en daarmee zijn ze terecht uiterst succesvol. Een uitverkochte zaal in Europa is eerder regel dan uitzondering. Wij durven dan ook met zekerheid te stellen dat de band ook deze avond voor een uitverkocht huis staat. De vraag is niet of, maar wanneer de kaarten allemaal over de toonbank zijn gegaan. Snel beslissen of je erbij wil zijn!

05
vr nov
Feuerengel

€28,00(vvk)

Avondkassa € 30,50

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!