Menu
Wordt verplaatst
05
vr mrt

Fratsen + Dancing Dollekamp: Volksheil

05
vr mrt
Fratsen + Dancing Dollekamp: Volksheil
Wordt verplaatst

Onder de voorlopige werktitel Kooperazie hebben de heren van Fratsen en Dancing Dollekamp de vuile handen ineengeslagen. In krap een maand tijd werd een spiksplinternieuw programma met 16 nieuwe songs uit de zandgronden van Twente gestampt: VOLKSHEIL.

Meerstemmig gezongen in het Nedersaksisch op teksten van anarcho-tukker Andre Manuel. Over opgroeien in de Lindelaan, dansen in het Volksheil en God, drugs en Rock ’n Roll. Verwacht geen snoeiharde metal of doorgedraaide breakbeats, deze keer zoeken de Dollekampers het vooral in subtiele doch zeer intense klanken. Denk The Band met 3 gitaren en een trekzak, denk Harrie Bannink met een fles foezel achter de kiezen of Neil Young den kats van de wieze is. Zoiets maar dan dus anders.

Een en ander word aaneengeregen met een rode draad van poezie en een naald vol proza. Ook voor liefhebbers van Staus Quo, Asterix en Don Quichot. Dit concert is een samenwerking tussen Metropool en Stichting in Wording en vindt plaats in de Watertoren Hengelo. Ben je van plan om met de auto te komen? Parkeren mag alleen bij de Nettorama om de hoek, dit op verzoek van de omwonenden.

05
vr mrt
Fratsen + Dancing Dollekamp: Volksheil

€16,75 (vvk)

Avondkassa € 19,00

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!