Menu
Fratsen + Dancing Dollekamp: Volksheil  (Wordt verplaatst)
Uitverkocht
07
zo jun

Fratsen + Dancing Dollekamp: Volksheil (Wordt verplaatst)

Metropool en Stichting in Wording presents

7
zo jun
Fratsen + Dancing Dollekamp: Volksheil (Wordt verplaatst)
Metropool en Stichting in Wording presents
Uitverkocht

Het concert van Fratsen + Dancing Dollekamp in de Watertoren Hengelo is verplaatst naar zondag 7 juni in Muziekcafé de Cactus, vanwege de landelijke maatregelen door de overheid en het RIVM, in verband met het Coronavirus. Wij kunnen helaas niet anders dan ons beroepen op overmacht.

Omdat Stichting in Wording niet weet hoe lang ze nog gebruik kunnen maken van de Watertoren is in goed overleg besloten om het concert naar Muziekcafé de Cactus te verplaatsen. Hiermee is ook de aanvangstijd veranderd naar 20:30u. Vanaf 19:30u ben je welkom in Muziekcafé de Cactus.

Gekochte kaarten blijven gewoon geldig.

Onze excuses voor het eventuele ontstane ongemak en we hopen je graag binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Ook namens Stichting in Wording en Muziekcafé de Cactus,

Team Metropool, 

Onder de voorlopige werktitel Kooperazie hebben de heren van Fratsen en Dancing Dollekamp de vuile handen ineengeslagen. In krap een maand tijd werd een spiksplinternieuw programma met 16 nieuwe songs uit de zandgronden van Twente gestampt: VOLKSHEIL.

Meerstemmig gezongen in het Nedersaksisch op teksten van anarcho-tukker Andre Manuel. Over opgroeien in de Lindelaan, dansen in het Volksheil en God, drugs en Rock ’n Roll. Verwacht geen snoeiharde metal of doorgedraaide breakbeats, deze keer zoeken de Dollekampers het vooral in subtiele doch zeer intense klanken. Denk The Band met 3 gitaren en een trekzak, denk Harrie Bannink met een fles foezel achter de kiezen of Neil Young den kats van de wieze is. Zoiets maar dan dus anders.

Een en ander word aaneengeregen met een rode draad van poezie en een naald vol proza. Ook voor liefhebbers van Staus Quo, Asterix en Don Quichot. Dit concert is een samenwerking tussen Metropool en Stichting in Wording en vindt plaats in de Watertoren Hengelo. Ben je van plan om met de auto te komen? Parkeren mag alleen bij de Nettorama om de hoek, dit op verzoek van de omwonenden.

07
zo jun
Fratsen + Dancing Dollekamp: Volksheil (Wordt verplaatst)
Metropool en Stichting in Wording presents

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool t/m 1 september gesloten

Wegens de landelijke maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan, is Metropool t/m 1 september gesloten

Lees meer