Menu
Grim van Doom + No Gods No Masters + Troops of Doom + Probation
25
vr sep

Grim van Doom + No Gods No Masters + Troops of Doom + Probation

In de Lift

25
vr sep
Grim van Doom + No Gods No Masters + Troops of Doom + Probation
In de Lift

Beste bezoeker,

Vanwege de landelijke maatregelen door de overheid en het RIVM, in verband met het Coronavirus, zijn alle Metropool activiteiten tot 1 juni 2020 opgeschort. Wij kunnen helaas niet anders dan ons beroepen op overmacht.

Het goede nieuws is dat deze show met succes is verplaatst en dat gekochte kaarten gewoon geldig blijven! We hopen je dan ook van ganser harte te mogen verwelkomen op de nieuwe datum!

Klik hier voor meer informatie rondom de huidige ontwikkelingen.
 
Wij willen je danken voor je geduld en begrip.
Blijf gezond en hopelijk tot snel!
 
Met vriendelijke groet,
Team Metropool
GRIM VAN DOOM

De band zag haar levenslicht in de winter van 2011 en vond haar plek tussen Doom en Sludge. Donkere muziek-sculpturen, downtempo-beats en nek brekende grooves definiëren de drop-tuned sound van de band gekenmerkt door de nihilistische teksten. Wat ook opvalt is de passie van de band voor het rauwe en het donkere, het verwrongen en het bezoedelde.

GRIM VAN DOOM beschikt over een zeer loyale fan base in Noordrein-Westfalen, wat ervoor heeft gezorgd dat de eerste demo binnen aanzienlijke tijd was uitverkocht. In 2014 released de band een split-LP samen met de Deense band LLNN. Vervolgens kwam er een korte maar intense tour.

No Gods No Masters

Portie lompe metal hier uit de achtertuin! No Gods No Masters uit Enschede/Hengelo is nu een paar jaar actief en begint erkenning te krijgen in de wat zwaardere en tragere regionen van planeet metal. De debuutplaat, uitgebracht op REFLECTIONS RECORDS, kreeg lovende reacties, een vervolg is in de maak. Verwacht een mix van doom, stoner en hardcore in de lijn van EYEHATEGOD, IRON MONKEY en zelfs CRO-MAGS. RIFFS GALORE!! Check ze uit!!

Troops of Doom

Troops of Doom is een vijfkoppige heavy hardcore band uit het oosten weg. Na twee EP’s en een split-LP volgde de release van een volledig album genaamd ‘Fear’ vanuit Raw Skull Records.
In de afgelopen tien jaar waren er verschillende tours door geheel Europa en deelde Troops of Doom podia met bands als Madball, Nasty, Siberian Meatgrinder, Surge of Fury, Broken Teeth en Higher Power. Met hun zware, groovy en agressieve sound brengen ze Metropool vanavond aan het schudden.

Probation

Gooi een vocalist/bassist vanuit de metal scene samen met een gitarist uit de hardcore scene in een Blender.  Voeg daaraantoe een drummer vanuit de punk / trash hoek. Wat krijg je dan? Juist! Probation!

‘Fucked by Life’ is de eerste EP dat de band uitbracht onder WTF Records. Boze teksten worden ondersteund met laag gestemde riffs en agressieve drums.

Na vele jaren is de wereld nog steeds een oneerlijk slagveld waar mensen ten onder gaan aan oorlogen, autoriteiten, religieuze fanatiekelingen, geweld in het algemeen; de wereld is ziek van de domheid van mensen in deze samenleving. We zitten er allemaal samen in. We zijn allemaal Fucked by Life. Wij zijn Probation!  

25
vr sep
Grim van Doom + No Gods No Masters + Troops of Doom + Probation
In de Lift

€9,75(vvk)

Avondkassa € 12,00

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool t/m 1 juni gesloten

Wegens de landelijke maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan, is Metropool t/m 1 juni gesloten

Lees meer