Menu
13
za apr

Heartland Festival 2019

13
za apr
Heartland Festival 2019

Op 13 april organiseert Metropool voor de zesde keer het Heartland Festival. Heartland richt zich op alle muziek die raakvlakken heeft met roots. Zo kan je dus genieten van blues, americana, bluegrass en country maar ook andere muziekstijlen die zich laten inspireren door deze genres vindt een plek in het programma van Heartland.

Er is nog een andere reden om naar Heartland te gaan en dat is de gemoedelijke sfeer. Zo zit je bewonderend naar een band te kijken en enkele minuten later sta je naast de drummer van diezelfde band te wachten op een hamburger van de barbecue. Een festival waar zowel artiesten als bezoekers zich thuis voelen en er samen een mooie dag van maken, het muzikale equivalent van noaberschap.

We hopen je ook in 2019 weer te zien. Welcome to Hengelo, Welcome to Heartland!

Hayseed Dixie

Hayseed Dixie op Heartland In 2000 ontstaat onder invloed van de nodige drank het krankzinnige meesterplan om nummers van AC/DC te verbluegrassen. Hayseed Dixie is een feit en sinds die zomerdag in 2000 is de wereld niet meer hetzelfde. Want niet alleen het repertoire van AC/DC krijgt een make-over in de jaren die volgen. Hayseed Dixie waagt zich ook aan nummers van Kiss, The Cars, Aerosmith, Joan Jett, Queen, The Rolling Stones en Bob Marley. Want elk nummer klinkt immers beter met een banjo in de mix!

Wereldheerschappij!

Nou, dat misschien niet, maar deze bende ongeregeld zal er geen glas minder om drinken en geen nummer minder om spelen. Want daar gaat het vooral om bij Hayseed Dixie: om spelen en plezier maken en om een feest te bouwen met zo veel mogelijk mensen. Dat kan prima op Heartland, waar hun “rockgrass” er in zal gaan als zoete koek. Yeeha!Early Cow special

Weet je nu al zeker dat je toch wel naar Heartland gaat haal dan alvast je kaart. Want met je Early Cow Heartland ticket heb je een leuke korting én kan je ook naar het optreden van THE BAND OF HEATHENS op 9 juni in Enschede. En je kan nog een keer komen opdraven met je ticket maar over die verrassing ontvang je te zijner tijd nog persoonlijk bericht van ons. Yeeha!

13
za apr
Heartland Festival 2019

€29,00(vvk)

Avondkassa € 32,00

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie
Tafel reserveren

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!