Menu
Joe Buck
vr 01 apr 2022

Joe Buck

vr 01 apr 2022
Joe Buck
Na Beste Zangers nu eindelijk de clubtour!

Joe Buck is een 25 jarige singer-songwriter. Met muziek vol eerlijkheid en emotie schrijft en zingt hij liedjes die puur zijn en dicht bij het hart. In 2017 studeerde hij af aan de Rockacademie en gelijk daarna tekende Joe zijn eerste deal bij Ilse DeLange. Hij reisde meermaals af naar Nashville (USA) waar hij hard werkte aan zijn debuut en veel muziek schreef. Direct na zijn eerste release ‘Black’ ging hij in 2018 in het voorprogramma van country superster Kacey Musgraves, waarmee hij door Noorwegen, Zweden, Denemarken en Duitsland tourde in een echte tourbus. Hij scoorde kort daarna zijn eerste hit met 'The Way You Take Time'. Dit liedje was te horen in een reclamecampagne van supermarkt de PLUS, zat in de Nederlandse speelfilm 'Singel 39' en bracht Joe uiteindelijk een gouden plaat!

Hij tourde voor het eerst door Nederland tijdens zijn uitverkochte ‘The Way You Take Time’ tour en uiteindelijk bracht hij zijn debuutalbum 'White Roses' in 2020 uit. De titeltrack is een ode aan de liefde van Joe zijn ouders en hun eerstgeboren overleden kind. Joe vertelt graag over zijn liedjes en wat hem dreef om ze te schrijven. Tijdens zijn shows is dit altijd een belangrijk onderdeel. Met zijn nieuwste releases ‘grounded’ en ‘wat als’ laat Joe Buck zien hoe veelzijdig hij is, maar dat zijn liedjes altijd om de emotie gaan rijgt als een rode draad door zijn repertoire heen.

In het najaar van 2021 is Joe te zien als de jongste kandidaat bij Beste Zangers, waar hij zijn warme stemgeluid en krachtige storytelling inzet om liedjes van en voor zijn medekandidaten te vertolken. Verder blijft hij hard werken aan nieuwe muziek en heeft hij ondertussen een boel op de planken liggen voor de toekomst. Tijdens zijn aankomende tour speelt Joe samen met zijn band de liedjes van zijn debuutalbum, van Beste Zangers en ook nieuwe muziek waarin je een andere kant van hem zult ontdekken.

Support: Jaco Falcon
Jaco Falcon is een 20-jarige singer-songwriter en gitarist. Met catchy melodieën en gevoelige teksten hoopt hij dat men zichzelf kan herkennen in zijn muziek. Sinds zijn veertiende schrijft hij al zijn eigen liedjes en tegenwoordig studeert hij songwriting op Codarts (Conservatorium Rotterdam). In 2015/2016 deed hij mee aan The Voice Kids en daar behaalde hij in team Ilse DeLange de finale.
Tot op de dag van vandaag heeft Jaco nog contact met haar en daarbij was zij ook degene die Joe en Jaco aan elkaar heeft geïntroduceerd. Zij hadden meteen een muzikale klik en zijn veel samen gaan werken. Op dit moment is Jaco samen met Joe en Simon Leferink bezig het maken van zijn debuut EP.

vr 01 apr 2022
Joe Buck
Na Beste Zangers nu eindelijk de clubtour!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!