Menu
Leif de Leeuw Band
vr 01 nov 2024
Net bevestigd
Leif de Leeuw Band
Dé southern jamband van Europa


Leif de Leeuw Band, dé southern jamband van Europa, komt op vrijdag 1 november naar Hengelo. Leif is negen keer op rij uitgeroepen tot beste bluesrock-gitarist van de Benelux en Sem Jansen is winnaar van het tv-programma Hit The Road.

Met zes man sterk bezorgen de mannen van de band een show met vlammende gitaarsolo’s, twee duellerende drummers en scheurende hammond sounds waarin improvisatie in sterk verhalende songs centraal staan.

De band heeft in ruim tien jaar een internationale reputatie opgebouwd met tours door heel Europa, Amerika en China én heeft inmiddels zes albums uitgebracht. In elke song wordt ruimte gemaakt voor improvisatie waardoor geen enkele show van de band hetzelfde is.

Verwacht op 1 november een fijne mengelmoes van rock, blues, americana, country en southern rock met oprechte teksten en een lekker seventies tintje. Voor de liefhebbers van Allman Brothers Band, DeWolff, Derek and the Dominos, Gov't Mule, Little Feat, Tedeschi Trucks Band en Warren Haynes is het een ‘must’ om dit optreden van de Leif de Leeuw Band in Hengelo te gaan zien.

vr 01 nov 2024
Net bevestigd
Leif de Leeuw Band
Dé southern jamband van Europa

€22,50(vvk)

Avondkassa € 25,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events