Menu
MaYaN
vr 21 apr 2023

MaYaN

Support: Off The Cross
vr 21 apr 2023
MaYaN
Symphonic metal supergroep met leden van o.a Epica, After Forever en Delain
Support: Off The Cross

In veel genres heb je ze: supergroepen. Bands die zijn samengesteld uit leden van andere bands en dan een geweldig album uitbrengen. Recente voorbeelden zijn Them Crooked Vultures en Prophets Of Rage. Voorbeelden uit het buitenland; maar dichter bij huis is er ook een band die je gerust als supergroep kan bestempelen op basis van de indrukwekkende bezetting. Dan hebben we het natuurlijk over MaYaN.Met leden van o.a Epica, After Forever en Delain wordt er een ploeg topmuzikanten bij elkaar gezet, en samen met nog meer muzikanten worden 3 albums vol spectaculaire progressieve/symfonische metal afgeleverd.Live is Mayan minstens zo spectaculair en dat kan je vanavond zelf meemaken als je er bij bent in Enschede.Support: OFF THE CROSS
Off the Cross raakt je tot in het diepste van je ziel. Van de donkerste diepten tot het felste licht. Een schaap in wolfskledij. Catchy songs in een vernietigende vermomming. Dit Belgische kwartet geeft een nieuwe dimensie aan het begrip ‘artistieke vrijheid’.
Off The Cross creëert een goddeloze muur van geluid. Ontsnappen is onmogelijk. Met meer dan 100 shows op het palmares, brengt OFF THE CROSS een overweldigende live productie met een intensieve lichtshow en visuals. Perfecte opener van de avond dus!

vr 21 apr 2023
MaYaN
Symphonic metal supergroep met leden van o.a Epica, After Forever en Delain
Support: Off The Cross

€18,00 (vvk)

Avondkassa € 20,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!