Menu
MaYaN
09
vr okt

MaYaN

Symphonic metal supergroep met leden van o.a Epica, After Forever en Delain

Support: Off The Cross
9
vr okt
MaYaN
Symphonic metal supergroep met leden van o.a Epica, After Forever en Delain
Support: Off The Cross

Beste bezoeker,

Vanwege de landelijke maatregelen door de overheid en het RIVM, in verband met het Coronavirus, zijn alle Metropool activiteiten tot 1 juni 2020 opgeschort. Wij kunnen helaas niet anders dan ons beroepen op overmacht.

Het goede nieuws is dat deze show met succes is verplaatst en dat gekochte kaarten gewoon geldig blijven! We hopen je dan ook van ganser harte te mogen verwelkomen op de nieuwe datum!

Klik hier voor meer informatie rondom de huidige ontwikkelingen.
 
Wij willen je danken voor je geduld en begrip.
Blijf gezond en hopelijk tot snel!
 
Met vriendelijke groet,
Team Metropool

In veel genres heb je ze: supergroepen. Bands die zijn samengesteld uit leden van andere bands en dan een geweldig album uitbrengen. Recente voorbeelden zijn Them Crooked Vultures en Prophets Of Rage. Voorbeelden uit het buitenland; maar dichter bij huis is er ook een band die je gerust als supergroep kan bestempelen op basis van de indrukwekkende bezetting. Dan hebben we het natuurlijk over MaYaN.Met leden van o.a Epica, After Forever en Delain wordt er een ploeg topmuzikanten bij elkaar gezet, en samen met nog meer muzikanten worden 3 albums vol spectaculaire progressieve/symfonische metal afgeleverd.Live is Mayan minstens zo spectaculair en dat kan je vanavond zelf meemaken als je er bij bent in Enschede.Support: OFF THE CROSS
Off the Cross raakt je tot in het diepste van je ziel. Van de donkerste diepten tot het felste licht. Een schaap in wolfskledij. Catchy songs in een vernietigende vermomming. Dit Belgische kwartet geeft een nieuwe dimensie aan het begrip ‘artistieke vrijheid’.
Off The Cross creëert een goddeloze muur van geluid. Ontsnappen is onmogelijk. Met meer dan 100 shows op het palmares, brengt OFF THE CROSS een overweldigende live productie met een intensieve lichtshow en visuals. Perfecte opener van de avond dus!

09
vr okt
MaYaN
Symphonic metal supergroep met leden van o.a Epica, After Forever en Delain
Support: Off The Cross

€18,00 (vvk)

Avondkassa € 20,00

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool t/m 1 juni gesloten

Wegens de landelijke maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan, is Metropool t/m 1 juni gesloten

Lees meer