Menu
Mell & Vintage Future
do 28 okt 2021

Mell & Vintage Future

do 28 okt 2021
Mell & Vintage Future

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.Mell & Vintage Future is de som van 2 veteranen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend en een relatieve nieuwkomer die ondanks het feit dat ze lang niet zo lang meeloopt als haar 2 bandleden desondanks al een indrukwekkend trackrecord kan overleggen.

De twee veteranen zijn Nico Brandsen en Ton Dijkman en de relatieve nieuwkomer is Mell. Samen vormen ze Mell & Vintage Future, spelen ze een mix van soul en rootsy rythm 'n blues van en zijn ze uitgegroeid tot de lievelingen van de Nederlandse radio. Dat is ook niet gek want ze beschikken over ijzersterk repertoire. Al die songs komen vanavond voorbij. Wees daarbij want live nog imponerender dan op plaat!

do 28 okt 2021
Mell & Vintage Future

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!