Menu
Boogie Monster + Micah & Julia
Net bevestigd
09
do jul

Boogie Monster + Micah & Julia

Live concert voor 30 personen en thuis gratis te volgen via de MetroTV livestream

9
do jul
Boogie Monster + Micah & Julia
Live concert voor 30 personen en thuis gratis te volgen via de MetroTV livestream
Net bevestigd

Seated live concert voor max. 30 personen
We zijn super blij je weer te kunnen ontvangen! In onze Jupiler Stage in Hengelo organiseren we kleinschalige, seated concerten voor maximaal 30 bezoekers.  Eindelijk weer genieten van live muziek met een artiest voor je neus op het podium en de muziek op goed volume uit de speakers. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Kom je met zijn tweeën dan bestel je een duo-ticket, kom je alleen dan kan je kiezen voor een enkele ticket. Uiteraard volgen we het protocol van onze brancheorganisatie, zodat we een veilige omgeving kunnen waarborgen.

Of kijk gratis mee via de MetroTV livestream!
De concerten bieden we ook aan via een gratis livestream onder de noemer MetroTV. Je kunt dus ook gewoon vanuit huis meekijken naar je wekelijks aanbevolen dosis vers gestreamde livemuziek. Tune in vanaf 20:30 uur via Metropool.nlFacebook of YouTube.
De presentatie is in handen van Metropool's eigen Doménique.

Boogie Monster
In de schaduw van hun geliefde Deventer vind je de poppin’ soul band Boogie Monster: vijf jonge muzikanten met een oude ziel en een liefde voor liedjes. Met een eng strakke liveshow en ijzersterke songwriting overtuigen zij je van één ding: het monster leeft. In het voorjaar van 2019 verscheen de eerste single She’s Got It Going On. Het leverde Boogie Monster een plek op toonaangevende festivals als Mañana Mañana en de Zwarte Cross op en ze werden gevraagd als support act op tours van The Grand East en DeWolff. Pablo van de Poel, zanger/gitarist van DeWolff, was zelfs zo enthousiast dat hij de band uitnodigde om op te nemen in zijn studio. Het resultaat is de EP Overnight die vier soulvolle popnummers met een ruig randje bevat.

Bereid je voor op een stoomtrein van soulvolle vocals, met scheurende gitaar en Hammond solo’s.Micah & Julia
Het duo Micah & Julia injecteert traditionele singer/songwriting met een fikse portie hedendaagse moderne pop en soul. Het levert een verfrissend geluid op, een soort popversie van The Civil Wars als we dan toch een vergelijking moeten maken. Hun talent blijft niet onopgemerkt en dus openen ze voor onder andere Douwe Bob, De Dijk en Bløf. De ambitie reiken echter veel verder dan onze landsgrenzen en de kwaliteit die Micah & Julia leveren verdient een zo groot mogelijk bereik. We hopen dat wereldheerschappij snel zal volgen maar eerst worden vanavond de harten van het publiek in Hengelo en de kijkers van de livestream veroverd. Een set met alleen maar goede liedjes gaat daar zeker voor zorgen.

09
do jul
Boogie Monster + Micah & Julia
Live concert voor 30 personen en thuis gratis te volgen via de MetroTV livestream

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!