Menu
NSJO 2018: Rock-'n-Roll
13
do dec

NSJO 2018: Rock-'n-Roll

13
do dec
NSJO 2018: Rock-'n-Roll

Donderdag 13 december staat het NSJO 2018 met Steffen Morrison en Jerôme Hol in de Grolsch Zaal. Een line-up die garant staat voor het vetste feestje van Enschede.

De tour van het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) trekt weer door het land. 30 studenten op het podium met maar één doel: de zaal helemaal plat spelen! In 2018 breekt het NSJO de tent af met Rock-‘n-Roll: scheurende gitaren worden verrijkt met te gekke jazzklanken. Dit doen ze echter niet alleen. Niemand minder dan Steffen Morrison is de frontman van het NSJO 2018. Als geen ander weet hij het publiek mee te nemen in een opzwepende vibe. Daarbij zal gitaareindbaas Jerôme Hol hem en het NSJO een handje helpen in een avond waar de voetjes van de vloer gaan! Het geheel zal staan onder leiding van Bert Fransen.

Keer voor een avond terug naar de gouden jaren’50 en ’60 en ga uit je dak met scheurende gitaren, stomende hitjes en een waanzinnige show!

Afterparty

Na afloop van het concert vindt de NSJO-afterparty plaats in het Muziekcafé waar de mannen van The Soul Club de fijnste soulplaatjes draaien.

Foto: Jessie Kamp

13
do dec
NSJO 2018: Rock-'n-Roll

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!