Menu
13
za okt

Paul Carrack

I.s.m. Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

13
za okt
Paul Carrack
I.s.m. Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Let Op! Dit is een seated show en de zitplaatsen zijn geplaceerd. Hoe eerder je je tickets bestelt hoe meer keuze je hebt.


Ken ik die niet ergens van?

Paul Carrack heeft solo zeker enkele hits gescoord. Don’t Shed A Tear en When You Walk In The Room zijn goede songs en bovendien ook nog eens uitermate radiovriendelijk dus hoor je ze met regelmaat op de radio voorbij komen. Dan zegt de dj altijd keurig dat Paul dat heeft gezongen. Maar Paul heeft nog veel meer hits de ether in gezongen met of voor anderen. Met het eerste nummer dat hij zong en schreef was het gelijk raak. Paul zingt How Long gelukkig nog steeds!

Elton John, Eric Clapton, Squeeze, Roxy Music, The Eagles, Diana Ross en The Smiths

Allemaal maken ze op de een of andere gebruik of werken ze samen met de muzikant. Diana Ross en The Eagles nemen werk van hem op, hij speelt piano op de debuutplaat van The Smiths en tourt met Clapton. Delijst is echter haast eindeloos. Paul is ook een tijd de stem van Mike + the Mechanics en scoort wereldwijde monsterhits met The Living Years, Over My Shoulder en Silent Running. Een van de mooiste liedjes neemt hij op met Squeeze en die hoor je hieronder. Ga je vanavond naar Enschede dan hoor je ongetwijfeld nieuw werk (Carrack heeft nog veel inspiratie en is een begenadigd songwriter) maar vooral ook veel nummers die inmiddels als evergreen kunnen worden bestempeld. Paul zingt ze allemaal zelf met zijn unieke stem en dat is werkelijk een genot om te ervaren!

13
za okt
Paul Carrack
I.s.m. Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

€39,50(vvk)

Avondkassa € 39,50

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!