Menu
Plork & De Aannemers - afscheidsshow
Uitverkocht
11
za jan

Plork & De Aannemers - afscheidsshow

"Eindelijk stoppen ze ermee"

11
za jan
Plork & De Aannemers - afscheidsshow
"Eindelijk stoppen ze ermee"
Uitverkocht

Eindelijk stoppen ze er mee!
Aan alles, behalve een cirkel, komt een eind en na 16 jaar hebben Plork en de Aannemerswij besloten om met hun werk als beroepsmuzikant te stoppen. Door de aantrekkende bouw en krapte op de arbeidsmarkt zien ze hun kans schoon om van hun hobby, het bouwen van huizen, hun fulltime beroep te maken! Maar voor het zover is komen de metselaar, stukadoor, timmerman en een (B)aardige idioot nog even een feestje bouwen om hun definitieve afscheid van de podia te vieren op 11 januari!Plork geeft alles en meer! Gratis t-shirt!
Een afscheid gaat vaak gepaard met een versnapering, denk maar aan de onvermijdelijke koffie met cake bij een begrafenis. De versnaperingen mag je vanavond zelf halen maar Plork en de Aannemers voorzien iedere bezoeker wel van een toepasselijke outfit: een gratis shirt voor alle bezoekers! De mannen willen namelijk wel dat je een beetje goed voor de dag komt bij hun laatste optreden! Deze avond dus nog 1 keer van hele stevige rock tot hoempa gelal en van ska tot Abba; niets is te gek. Zelfs liedjes waar je het bestaan niet meer van wist of die door andere bands stelselmatig worden genegeerd komen aan bod. Doe er je voordeel mee en vier het mee!

** Als je je ticket niet online koopt, maar wel dat gratis shirt wilt, stuur dan even een mailtje naar kassa@metropool.nl en laat ons weten welke maat je wilt hebben.
** Online kaartkopers ontvangen te zijner tijd automatisch een mailtje, waarin om je maat wordt gevraagd.

11
za jan
Plork & De Aannemers - afscheidsshow
"Eindelijk stoppen ze ermee"
Tafel reserveren

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!