Menu
RANI
vr 18 feb 2022

RANI

Support: Sheryl
vr 18 feb 2022
RANI
Support: Sheryl

Heerhugowaard. Het lijkt niet direct de meest voor de hand liggende plek om te starten met het waarmaken van je ambitie om wereldwijd de charts te domineren, je boodschap te verspreiden en je verhalen aan een groot publiek te vertellen maar de 20-jarige uiterst talentvolle RANI doet het wel. Haar eigen verhaal start muzikaal gezien gelijk met een sprookje als ze de vocalen voor rekening neemt van o.a. deze wereldwijde hit van Sam Feldt.Het vertellen van verhalen vormt de kern van de reeks songs die momenteel worden voltooid voor RANI’s debuutalbum en waarvan een aantal al zijn verschenen op verschillende EP’s. De nummers kenmerken zich door jazzy akoestische gitaar riffs, goede pop melodieën en hiphop georiënteerde ritmes in het verlengde van haar muzikale invloeden zoals Destiny's Child, H.E.R., Lauren Hill en Steve Wonder.RANI barst dus van ambitie maar vooral ook van een enorme dosis drive en talent waardoor ze dus niet alleen een hoofdrol opeist op de hitsongs van anderen maar ook schrijft aan haar eigen hits. RANI gaat een gouden toekomst tegemoet en dat succes heeft ze aan zichzelf te danken. Ook benieuwd naar haar optreden? Dan zien we je vanavond in Enschede!Support: Sheryl
‘Openhartig, vrouwelijk en een tikkeltje sassy, zo klinkt Sheryl's muziek. Je krijgt meteen een stukje mee van wat er in haar gedachten omgaat. Ze haalt inspiratie uit de muziek van onder andere Ella Mai, Kiana Lede en Ariana Grande. Ondersteund door een energieke band hoopt ze met haar muziek de taboes op onderwerpen als onzekerheid, relaties en verwachtingen vanuit de maatschappij te doorbreken. De teksten zijn geschreven vanuit vrouwelijk perspectief en Sheryl hoopt met haar teksten deze thema’s meer bespreekbaar te maken.

Tegelijkertijd wil ze door middel van haar muziek een masker afzetten, waarbij ze een kant van zichzelf laat zien die je met het blote oog niet altijd ziet. Naast het vertellen van een verhaal is het ook Sheryl’s doel om een show neer te zetten mét rode draad en om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Haar muziek omschrijft ze zelf als poppy R&B. Je hebt Sheryl onder andere voorbij kunnen zien komen bij MetroTV, Booster Festival en is ze één van de winnaars van poppodium Volts “escape from the studio”.

vr 18 feb 2022
RANI
Support: Sheryl

€15,25(vvk)

Avondkassa € 17,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!