Menu
Rhapsody Of Fire
28
do feb

Rhapsody Of Fire

+ support

Support: Thornbridge + Avalanch
28
do feb
Rhapsody Of Fire
+ support
Support: Thornbridge + Avalanch

BELANGRIJKE MEDEDELING! CONCERT VAN VANAVOND VERPLAATST NAAR DONDERDAG!!!!

Beste bezoeker,

Een belangrijk bericht over het concert van Rhapsody Of Fire dat vanavond zou plaatshebben gaat niet door en wordt verplaatst naar aankomende donderdag.

De band staat op dit moment met defecte tourbus langs de kant van de weg in België en de verwachting is niet dat het probleem binnen afzienbare tijd is opgelost. De bands arriveren dus niet op tijd in Enschede om de show te spelen met de kwaliteit die zij, en wij, voor ogen hebben.

We vinden het erg vervelend maar sommige zaken hebben zelfs wij niet in de hand. De bands hadden een vrije dag op donderdag maar laten op die dag het concert graag alsnog doorgaan. De reeds aangeschafte tickets blijven gewoon geldig. Indien je verhinderd bent op donderdag ontvang je uiteraard je geld retour. Neem hiervoor contact op via kassa@metropool.nl

Onze excuses voor het ongemak, ook namens Rhapsody Of Fire, en hopelijk tot donderdag.

 

Met vriendelijke groet,

Metropool

 

 

Klassieke symfonische metal, groots gebracht en met het nodige bombast. Deze Italianen zijn er meesters in. De oudere fans maakten ongetwijfeld al kennis met deze band toen er nog platen werden uitgebracht onder de naam Rhapsody. Na 2006 wordt “Of Fire” toegevoegd. Het maakt voor de liefhebbers van het genre niet uit. De albums hebben een stevig powermetal fundament, maar Rhapsody luistert ter inspiratie niet alleen naar genre-genoten maar ook nadrukkelijk naar klassieke componisten als Vivaldi, Bach en Paganini.

Het geluid van Rhapsody is vol en een kopersectie, koor of strijkers zijn nooit ver weg. De band overtuigt al jaren zowel op plaat als op het podium en dat laatste kan je deze avond zelf komen ervaren!

28
do feb
Rhapsody Of Fire
+ support
Support: Thornbridge + Avalanch

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!