Menu
RUV - Album release
21
do feb

RUV - Album release

In de Lift / Metro's Finest

Support: Temple Fang
21
do feb
RUV - Album release
In de Lift / Metro's Finest
Support: Temple Fang

Lekker! Nieuwe video voor Echoes hieronder. Kom maar op met die plaat!RUV is een rock trio dat zijn inspiratie haalt uit het gitaargeweld van de tweede helft van de vorige eeuw. Met ontblote tanden jaagt RUV een slanke Gary Moore, nuchtere Bonham en frisse Cobain de tijdmachine in naar het heden.

Als hongerige wolven omsingelen ze je met huilende gitaren, grommende bas en bezwerende drums. Vervolgens grijpen ze je vast voor een portie onvervalste hedendaagse rock in de lijn van Jack White en zijn Raconteurs.

Voor de roedel van RUV kent Europa geen grenzen. Deze nu nog inheemse soort heeft door de sterke territoriumdrift de neus op heel het continent gericht. Na hun debuut op Ribs & Blues 2016 speelde RUV voorprogramma’s voor o.a. Vandenberg’s Moonkings, Ten Years After, Tyler Bryant & the Shakedown en Joanne Shaw Taylor. Na een uitverkochte release van het album ‘R’ (29 maart 2018), maakt RUV zich op voor o.a. Melkweg Amsterdam, Zwarte Cross en nog meer internationale supports.

Het territorium voor dit roedel moet, zoals hierboven gezegd, nog verder uitgebreid worden. Hoe kan dat nu beter dan met een nieuw album! Aan dat tweede album wordt nu hard gewerkt en vanavond kunnen we allemaal de vruchten plukken van deze noeste arbeid want dan vindt de release plaats in Enschede! Om alvast in de stemming te komen eentje van de ook al uitstekende vorige plaat.Support: Temple Fang
Rising from the ashes of Death Alley, bassist Dennis Duijnhouwer and guitarist Jevin de Groot put together a new band with guitarist Ivy van der Veer and drummer Jasper van den Broeke, combining the wild rock-abandon of their former outfit with deeper, more cosmic leanings.
Rock n’ Roll as a means to attaining spiritual freedom, right on!

21
do feb
RUV - Album release
In de Lift / Metro's Finest
Support: Temple Fang

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!