Menu
Net bevestigd
27
vr aug

Schirenc Plays Pungent Stench

Support: Carnation + Mouflon
27
vr aug
Schirenc Plays Pungent Stench
Support: Carnation + Mouflon
Net bevestigd

Schirenc van Pungent Stench?
Martin "El Cochino " Schirenc in hoogsteigen persoon. Death metal royalty uit Oostenrijk en drijvende kracht en oprichter van Pungent Stench. Die band baart opzien vanwege hun compromisloze death metal en vanwege hun dubieuze smaak die bij menig fatsoensrakker in het verkeerde keelgat schiet. Precies zoals het hoort dus.
Zoals wel bij meer bands kan Martin niet meer door 1 deur met al zijn voormalige bandleden en mag hij dus de naam Pungent Stench niet gebruiken en hij gaat dus ook niet gezellig met die knakkers in een busje zitten. Martin zoekt gewoon een aantal andere muzikanten uit die de nummers van Pungent Stench ook smerig lekker en strakker dan een tepelklem kunnen spelen. Een setlist vol klassiekers die ongetwijfeld op gebalde vuisten kan rekenen van elke rechtgeaarde death metal / grindcore liefhebber!Carnation:
Uit België en dit gezelschap komt laten horen dat België op muzikaal gebied meer te bieden heeft dan K3 en Eddy Wally. Hun meest recente plaat Where Death Lies kwam uit op het liefhebberslabel Seasons of Mist en aangezien dit in 2020 gebeurde hebben de nummers van de nieuwe plaat nog geen live vuurdoop gehad. Daar brengt Carnation vanavond graag verandering in en jij mag daarbij zijn!Mouflon:
Ook Mouflon is bezig met nieuw werk en ook nog eens in een deels nieuwe bezetting. Deze Arnhemmers luisteren zelf graag naar Entombed, Dismember, Grave en onze vrienden van Asphyx en dat hoor je dus gelukkig terug. Kneiterharde opener van de avond!

27
vr aug
Schirenc Plays Pungent Stench
Support: Carnation + Mouflon

€26,25(vvk)

Avondkassa € 28,50

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!