Menu
05
vr nov

Sloper

Rock supergroep van Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Mario Goossens (Triggerfinger)

Support: Splinter
05
vr nov
Sloper
Rock supergroep van Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Mario Goossens (Triggerfinger)
Support: Splinter

Nieuwe single!Drums please!
Je zou het soms bijna vergeten maar in essentie maak je muziek omdat dat geweldig om te doen is. Je hoeft niet altijd het wiel opnieuw uit te vinden, gewoon aftikken en spelen. Dat is nu precies de reden van het ontstaan van Sloper. Met dat aftikken zit het sowieso wel snor want Sloper herbergt de 2 bekendste drummers van de lage landen: Cesar Zuiderwijk van Golden Earring en Mario Goossens van Triggerfinger!De heren onderhouden sinds enkele jaren een warme vriendschap en besluiten samen muziek te maken. Wat begint met enkele jamsessies en het spelen van covers wordt al snel serieuzer. Met de toevoeging van gitarist Fabio Canini en zanger Pete Shoulder is Sloper een voldongen feit. Een feit waar liefhebbers van ouderwetse pretentieloze rock met heel veel drums en gitaren die killer riffs uitspugen enorm content mee zullen zijn. Sloper breekt potten met hun eerste EP en optredens op o.a. Eurosonic. Potten breken gebeurt ook op 5 november als Sloper naar Enschede afreist om de prik uit je cola te spelen!

Support: Splinter
Met een vrachtwagen aan muzikale bagage op zak besloten Douwe, Sander, Gert-Jan en Barry een band te vormen waar een nieuwe, kakelfrisse punkenergie vanaf moest spatten. Met hun vorige bands – Death Alley, Birth of Joy en Vanderbuyst – hadden ze alle vier over de wereld getoerd met zwaarder werk, met Splinter moest het zuivere plezier en de dansbaarheid weer centraal staan.
Het vakmanschap en de ervaring van de leden van Splinter zorgt ervoor dat er na twee dagen in de studio per ongeluk een volledig album op de plank lag. Brand New Future is de eerste single van het debuutalbum van Splinter, genaamd Filthy Pleasures. Het is het eerste album uitgebracht op het gloednieuwe Berlijnse label Robotor Records, opgericht door de mannen van Kadavar.

05
vr nov
Sloper
Rock supergroep van Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Mario Goossens (Triggerfinger)
Support: Splinter

€24,25(vvk)

Avondkassa €

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!