Menu
Net bevestigd
11
do nov

Spinvis

Een heerlijke avond vintage Spinvis.

11
do nov
Spinvis
Een heerlijke avond vintage Spinvis.
Net bevestigd

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is. 

Dat vintage Spinvis geldt ook weer voor zijn nieuwste plaat 7.6.9.6. De Volkskrant geeft 5 sterren: "Het lijkt wel alsof alle liedjes met nog meer zorg zijn aangekleed dan voorheen." 


Op 7 november komt Spinvis met volledige band naar Enschede. Met nieuw werk van 7.6.9.6 maar ook zeker met liedjes van al die andere prachtplaten die aan 7.6.9.6 vooraf gingen. Had je al kaarten voor de Safe Show die eerder in 2021 had moeten plaats vinden check dan later op deze dag even je mailbox voor alle info, je kaarten blijven geldig in elk geval en het verschil in prijs dat is ontstaan compenseren we vanzelfsprekend.11
do nov
Spinvis
Een heerlijke avond vintage Spinvis.

€26,25(vvk)

Avondkassa € 29,00

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!