Menu
Suzan & Freek
Uitverkocht
08
do okt

Suzan & Freek

Nederlandstalig pop-duo achter superhit 'Als Het Avond Is'

8
do okt
Suzan & Freek
Nederlandstalig pop-duo achter superhit 'Als Het Avond Is'
Uitverkocht

Beste bezoeker,

Vanwege de landelijke maatregelen door de overheid en het RIVM, in verband met het Coronavirus, zijn alle Metropool activiteiten tot 1 juni 2020 opgeschort. Wij kunnen helaas niet anders dan ons beroepen op overmacht.

Het goede nieuws is dat deze show met succes is verplaatst en dat gekochte kaarten gewoon geldig blijven! We hopen je dan ook van ganser harte te mogen verwelkomen op de nieuwe datum!

Klik hier voor meer informatie rondom de huidige ontwikkelingen.
 
Wij willen je danken voor je geduld en begrip.
Blijf gezond en hopelijk tot snel!
 
Met vriendelijke groet,
Team Metropool

Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school in de Achterhoek, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Onder de noemer ‘De Minuut’ posten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dat slaat enorm aan. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour tot aan de Randstad aan toe en is hun ster rijzende, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben. Dat eigen materiaal volgt echter snel en debuutsingle 'Als Het avond Is' verandert alles.Het enorme succes van 'Als Het Avond Is' geeft Suzan & Freek de tijd om in alle rust te werken aan hun debuutalbum 'Gedeeld Door Ons' en met dat album tonen ze aan dat ze muzikaal niet voor één gat te vangen zijn. Uiteraard ontbreken de hits Als Het Avond Is en Blauwe Dag niet. De overige acht liedjes hebben ook elk een heel eigen en origineel geluid. Op het debuutalbum bewegen Suzan & Freek zich met gemak over een enorm muzikaal speelveld, het laveert moeiteloos en speels langs een keur aan stijlen. Het duo kan niet wachten om het ook live aan de wereld te laten horen en dat gebeurt in Hengelo op 4 april.

08
do okt
Suzan & Freek
Nederlandstalig pop-duo achter superhit 'Als Het Avond Is'
Tafel reserveren

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool t/m 1 juni gesloten

Wegens de landelijke maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan, is Metropool t/m 1 juni gesloten

Lees meer