Menu
Uitverkocht
23
vr apr

Test Event - Graceless

Test Event

Support: De Rooie Jager
23
vr apr
Test Event - Graceless
Test Event
Support: De Rooie Jager
Uitverkocht
Test mee!

In april neemt Metropool deel aan een aantal test evenementen in Hengelo en Enschede en jij ook als je kaarten koopt en je bereid bent om je voor het evenement te laten testen. Hoe dat werkt? Vrij simpel!

* Je koopt een kaartje voor 1 van de evenementen (kaarten zijn per 2 te koop). 
* Je ontvangt van ons per mail een link om een afspraak te maken om je te laten testen, deze afspraak is maximaal 40 uur voor het evenement plaats vindt en hier zijn verder geen kosten aan verbonden.
* Je neemt je testresultaat (dit gaat via een app op je telefoon, de info staat in de mail die we je hebben gestuurd) en je ticket mee op de dag van je event en je gaat genieten van een toffe show!

De avond ziet er dan als volgt uit:
18:00 uur: Deuren open, ticket en test bij de hand en naar binnen!
19:00 uur:  Showtime. Ongeveer een uur genieten van een live optreden!
20:00 uur: bar dicht. Bummer maar je hebt al die tijd wel gewoon een drankje kunnen bestellen dat we ook nog eens aan je tafel hebben geserveerd. De show is inmiddels ook afgelopen dus tijd om de fietssleutel op te zoeken.
21:00 uur: Je staat hoe dan ook weer buiten Metropool zodat je voor 22:00 uur weer thuis bent om daar nog even na te genieten van een te gek concert!  In dit geval een concert van ........

Graceless

De bandnaam Graceless verklapt gelijk de werkwijze die deze band hanteert bij het maken van hun nummers. Alle subtiliteit, elegantie en charme wordt verbannen en wat overblijft is een rauwe, gortdroge, ongefilterde sound die het best kan worden omschreven als dutch death metal. 

Al sinds juni 2016 volgen de leden van Graceless deze ijzersterke formule waarmee ze twee vliegen in 1 klap vermorzelen. Enerzijds eren ze een groot aantal metal pioniers en anderzijds wijzen ze nieuwkomers in het genre de weg naar deze acts die baanbrekend bleken te zijn voor het onverwoestbare genre.

Aan inspiratie geen gebrek want de band speelde inmiddels 2 platen en een EP vol die stuk voor stuk konden rekenen op lovende kritieken van pers en publiek. Live worden de uitstekende nummers van deze albums meedogenloos en zonder opsmuk gebracht en dat wordt gewaardeerd door fans wereldwijd. Mooi mazzel dus dat ze deelnemen aan dit test event zodat jij je ook kan laten wegblazen door deze 4 metal puristen van het betere soort!Support: De Rooie Jager
Een purist, dat is de Rooie Jager dan weer niet maar deze uiterst charmante verschijning kent wel zijn metal-, punk- en schlagerklassiekers. Voor de band het podium betreedt heet dit Drentse cultuurfenomeen de gasten welkom met een ongetwijfeld onnavolgbare en eclectische mix!

Let op!
Geen test of een positieve testuitslag? Dan heb je geen toegang tot het evenement en ontvang je geen geld retour. Aan de test zijn verder geen kosten verbonden en je wordt getest op een locatie bij je in de buurt. Alle shows zijn seated, waardoor de capaciteit beperkt is. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop en worden per twee verkocht, je reserveert als het ware een tafeltje waar je met 2 mensen aan mag plaatsnemen.

23
vr apr
Test Event - Graceless
Test Event
Support: De Rooie Jager

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!