Menu
Gratis!
20
do sep

World Domination: Hoe verkoop ik mijn shows uit?

De muziekbizz, hoe werkt het?

20
do sep
World Domination: Hoe verkoop ik mijn shows uit?
De muziekbizz, hoe werkt het?
Gratis!

Wees eens eerlijk: wat wil je als muzikant, band of producer? Juist: absolute wereldheerschappij! Daarom organiseren wij World Domination, een serie ontmoetingen waarin we de muziekindustrie voor jou naar Oost-Nederland halen.

Wij zijn De Nieuwe Oost, Metropool en Booster festival. Toonaangevende professionals uit de muziekbusiness worden live tot op het bot uitgevraagd door een presentator en het publiek. Aan het einde van de avond is er een demopanel om je muziek rechtstreeks onder de aandacht te brengen bij de aanwezige professionals. Neem daarvoor één track mee op cd, usb of op je telefoon en wie weet wordt jouw track uitgeloot en live afgespeeld.

Gefeliciteerd, je releaseshow of tour is geboekt! Maar hoe zorg je vervolgens voor volle zalen? Hoe kun je als artiest een actieve rol spelen in de promotie van je shows? Hoe werk je bijvoorbeeld effectief samen met de marketeer van de plek waar je speelt? En welke tools kun je hier tegenwoordig het beste voor gebruiken? Tijdens World Domination verzamelen we de beste praktische tips die je direct kunt inzetten voor jouw muzikale werelddominatie.

Te gast zijn boeker Casper Knipscheer (Twist Agency), marketeer Daniël Lugtmeier (Burgerweeshuis, Booster) en ervaringsdeskundige Imanishi Kleinmeulman (The Grand East).

Klik hier voor meer info.

20
do sep
World Domination: Hoe verkoop ik mijn shows uit?
De muziekbizz, hoe werkt het?

Gratis!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!