Menu

Hoera wij vliegen uit

Hoera wij vliegen uit

Bedankt voor jullie aanmelding!

Nog een weekje en dan is het zo ver. Het (corona-proof) verrassingsfeest voor groep 8. Jullie zijn natuurlijk super benieuwd wat jullie leerlingen te wachten staat. Op deze pagina staat alle informatie.

Waarom?
Door de coronacrisis zijn er veel activiteiten die niet doorgaan of toch anders gaan dan gepland. Wij van Metropool en Rabobank Centraal Twente vinden dat de leerlingen van groep 8 een leuke afsluiting verdienen en willen ze daarom graag verrassen met een feestje.

Voor wie?
Alle leerlingen van groep 8 in het werkgebied van Rabobank Centraal Twente. De leerlingen die willen mee feesten op het plein.   

Hoe ziet het feest eruit?
Op 23 juni komen wij naar jullie school toe op de afgesproken plek (hierover later meer). De backstagemanager communiceert (bijv. via app) 10 minuten voor aankomst met de contactpersoon. De crew komt aanrijden met een Volkswagen DJ-bus, twee danseressen een omroeper en crewmembers (Rabobank en Metropool). De omroeper verzoekt alle leerlingen van groep 8 naar buiten te komen, de muziek speelt en de danseressen stimuleren de leerlingen mee te doen.

Er worden tijdens het feest o.a. vlaggetjes en beachballen uitgedeeld. De omroeper spreekt de leerlingen toe en en de crew maakt een foto van de hele klas. Een cameraman is aanwezig om sfeerbeelden te maken. De omroeper geeft na ongeveer een kwartier aan dat we weer verder gaan. De contactpersoon ontvangt binnen 48 uur na afloop foto’s en de aftermovie vanuit de backstagemanager.

TikTok Challenge

Alle leerlingen kunnen na afloop van het feest meedoen aan de TikTok Challenge met de #hoerawijvliegenuit. De voorwaarden van de actie vermelden wij op de posters die aan de leraren worden uitgedeeld. De posters kunnen worden opgehangen in de klas.

..................................................................

RIVM-richtlijn
Wij hanteren als organisatie de RIVM-richtlijn en zijn op de hoogte van het protocol ‘volledig openen basisonderwijs’. Specifiek zijn de volgende maatregelen van kracht:

  • Volwassenen houden altijd 1,5 meter afstand van elkaar, dit geldt uiteraard ook voor onze crew onderling!
  • Er worden geen handen geschud.
  • Hoesten/niezen in de elleboog.
  • Niet aan je gezicht zitten.

Een leerling/leerkracht/crewlid met de volgende (luchtweg)klachten blijft thuis:

  • Neusverkoudheid
  • Hoesten
  • Moeilijk ademen/benauwdheid.
  • Tijdelijk minder ruiken en proeven.
  • Een leerling met koorts boven 38 °C blijft thuis.
  • Zie voor meer informatie over thuisblijven: https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19

Wij begeven ons niet op het schoolplein, tenzij de lokale omstandigheden t.b.v. het waarborgen van de 1,5m afstand tussen volwassenen en/of de verkeersveiligheid vraagt om (gedeeltelijk) benutten van het schoolplein voor het spreiden van volwassenen of voor het bieden van looproutes om de school(omgeving) te verlaten.
Dit betekent dat wij het feest niet op het schoolplein geven maar buiten het schoolplein. Het is belangrijk dat hiervoor duidelijk een plek wordt aangegeven. Dit stemt de backstagemanager telefonisch met de leerkracht af in het intakegesprek.

Klassen of groepen maken bij voorkeur gescheiden van andere klassen of groepen gebruik van het schoolplein.
Wij zorgen dat het feest buiten het schoolplein wordt gehouden. Het is de bedoeling dat groep 8 aan het feest deelneemt. Als de overige klassen op dit moment gebruik maken van het schoolplein dient de schoolleiding erop toe te zien dat dit gescheiden en volgens de richtlijnen gebeurt

AVG richtlijnen
Tijdens het feest worden er foto en video-opnames gemaakt. Dit betekent dat we ook rekening moeten houden met de AVG-richtlijnen. Als er leerlingen zijn die niet in beeld mogen komen (bijv. met de klassenfoto en de TikTok challenge), dient dit te worden aangegeven bij de backstagemanager. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de schoolleiding. 

Vragen?
Deze kun je stellen tijdens het intakegesprek met de backstagemanager. Heb je dringende vragen dan kun je een e-mail sturen naar: communicatie.ct@rabobank.nl

 

 

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!