Menu
Katnuf, The Grand East, 3FM Talent Néomí en meer op Summer Square Festival

Katnuf, The Grand East, 3FM Talent Néomí en meer op Summer Square Festival

donderdag 11 juli 2024

De line-up van de nieuwste editie van het Summer Square Festival is onthuld! Op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli kunnen bezoekers op het Marktplein in Hengelo genieten van een gevarieerd muzikaal programma met onder andere Katnuf, Siggy & D1ns, The Grand East, 3FM Talent Néomí en vele andere opkomende (regionale) artiesten waaronder de Hengelose Merlijn Dewasme. Bovendien is er een Silent Disco en worden diverse workshops georganiseerd. De toegang is gratis.

Het festivalterrein op het marktplein in Hengelo is verdeeld in drie area’s, waar bezoekers hun muzikale hart kunnen ophalen. Bij de Metropool Stage zijn optredens te bewonderen van zowel aanstormend talent als landelijk bekende bands. In de Silent Disco tent kan gedanst worden op de beats van verschillende dj's. Daarnaast worden er diverse workshops aangeboden op en rond de markt.

Line-up vrijdag
Op vrijdag 26 juli is het festivalterrein geopend vanaf 19:00 uur. Tijdens deze openingsavond kun je bij de Metropool Stage genieten van optredens van The Grand East, Néomí en Merlijn Dewasme. In de Silent Disco draaien dj's Trovão, Siasierra, 21L, Astronautje en Lebruce.

Line-up zaterdag
Op zaterdag 27 juli gaat het festivalterrein om 12:00 uur open en is er ook overdag van alles te beleven. Bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende workshops, zoals tas pimpen, how to freestyle (dans) en Rhythm on Trash. Op de Metropool Stage treden de volgende artiesten op: Katnuf, Plain Talk, Julia Bel, Deppie, Gilly MC, Simpel & Eenvoudig, ZWARTEWATER, Siggy & Dins, DJ Calvity en Studio 15 Mixtape & Talentuur. In de Silent Disco draaien Siasierra, 21L, Angie Mill BTB en Lee Lisa.

Het Summer Square Festival is een evenement georganiseerd voor en door jongeren, in samenwerking met Studio15 Hengelo en Metropool Poppodia van Twente. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Hengelo en maatschappelijk partner Rabobank Centraal Twente.

Meer informatie over het festival is te vinden op de Facebook- en Instagrampagina van Summer Square Festival en op de website van Metropool.