Menu

Metropool At Home: Ray’s Mexican and Moor.

woensdag 25 november 2020

Nu ook thuisbezorgd!

Haal een stukje Metropool in huis! Op donderdag, vrijdag en zaterdag kan je tussen 17:00 en 20:00 uur de lekkerste authentieke Mexicaanse gerechten laten bezorgen (7551 t/m 7559) of afhalen in ons Muziekcafé in Hengelo. Als jij niet in Metropool kan komen haal je de gerechten van Ray's Cooking maar gewoon in huis!

Onze chef-kok Ray van Ray’s Cooking ziet zijn spaarvarken magerder en magerder worden door de wereldwijde pandemie waar we ons in bevinden en omdat we niet willen dat onze lievelingschef straks op de fles gaat is er nu Metropool At Home! Alle opbrengsten gaan rechtstreeks in het hongerlijdende spaarvarken van onze favoriete pollepel-zwaaier zodat we straks ook van zijn culinaire kunsten kunnen blijven genieten.

Hoe het werkt?
Je bestelt via deze link  of je checkt eerst de menukaart hieronder en vervolgens kies je hoe laat je aan het Industrieplein 10 op de stoep staat. Je loopt naar binnen, haalt je bestelling op en daarna begint het echte genieten!

Je tas bevat vanzelfsprekend lekkere Mexicaanse gerechten: er is keuze uit authentieke enchiladas of taco’s met verschillen overheerlijke vullingen en toppings . Uiteraard denken we ook aan de vegetarische chicos en chicas. Naast al die lekkernijen bevat je tas ook een aantal placemats met verschillende QR codes. Scan ze en ontvang exclusieve tips van onze fijnproevers op het gebied van muziek en film of QR codeer jezelf binnen no-time naar MetroTV, neem deel aan de cursus How To Taco en nog veel meer!

Waar wacht je nog op! Haast jezelf als een echte Speedy Gonzalez naar de website, trakteer jezelf en steun onze chef! Ándale Ándale arriba arriba, que aproveche!

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!